ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ο διδάκτωρ ιατρικής Μπερνάρ Κουσνέρ, συν-ιδρυτής των Γιατρών χωρίς σύνορα, ιδρυτής των γιατρών του κόσμου και τ.Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσων της γαλλικής δημοκρατίας με κεντρική ομιλία και απονομή πτυχίων στην τελετή αποφοίτησης του NYC


11 July 2016

Το New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα. Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., o κος Timothy Barry Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών του University of Greenwich, Ην. Βασίλειο, ο Πρύτανης του University of Bolton, Καθηγητής Δρ. George Ε. Holmes DL και η Διευθύντρια του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης κα Isabelle Sole του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς αποφοίτησης ήταν ο Διδάκτωρ Ιατρικής κος Μπερνάρ Κουσνέρ, Συν-Ιδρυτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières), Ιδρυτής των  Γιατρών του Κόσμου (Médecins du Monde) και τ. Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλικής Δημοκρατίας, ο οποίος και απένειμε τα πτυχία του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στους Αποφοίτους του New York College. Τον Δρ. Κουσνέρ προλόγισε ο κος Νικήτας Κανάκης, Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος.

Ο Δρ. Κουσνέρ στην αρχή της ομιλίας του δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον όμορφο χώρο και τους ενθουσιώδεις αποφοίτους. Στο πλαίσιο της ομιλίας του με θέμα το μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει την Ευρώπη είπε στους αποφοίτους:  «Είσαστε μέλη αυτού που ονομάζουμε elite, των εκλεκτών. Πρέπει να δείξετε το δρόμο στους άλλους σε σχέση με τα ιδανικά, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον ακτιβισμό.»

Τους αποφοίτους του New York College  χαιρέτισαν και μέλη της πολιτικής σκηνής της χώρας. Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κος Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επισήμανε ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν χαρίζονται, κατακτώνται από εκείνους που δεν επαιτούν αλλά απαιτούν και διεκδικούν και τους προέτρεψε σε δράση, ενώ ο  Βουλευτής Επικρατείας- Νέα Δημοκρατία και τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Δρ.  Θεόδωρος Φορτσάκης, τόνισε ότι το New York College είναι ένα από τα ηγετικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Νότια Ευρώπη, συνεργαζόμενο ακαδημαϊκά με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.  Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κος  Άδωνις Γεωργιάδης και ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και Βουλευτής κος Βασίλης Λεβέντης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του Πρόεδρου του Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση ο οποίος συνεχάρη τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ο Όμιλος New York College έχει πρωτοπορήσει δημιουργώντας ένα εξωστρεφές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον και έχει ιδρύσει αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο εξωτερικό, με αποφοίτους που κατέχουν υψηλές θέσεις εργασίας σε εταιρίες και οργανισμούς διεθνούς κύρους.


O κος Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Δρ. Μπερνάρ Κουσνέρ.


Τον Δρ. Κουσνέρ προλόγισε ο κος Νικήτας Κανάκης, Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος.


Ο Διδάκτωρ Ιατρικής κος Μπερνάρ Κουσνέρ, στην ομιλίας του με θέμα το μεταναστευτικό ζήτημα στην Τελετή Αποφοίτησης του New York College, Αθήνα.


Ο Διδάκτωρ Ιατρικής κος Μπερνάρ Κουσνέρ, Συν-Ιδρυτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières), Ιδρυτής των  Γιατρών του Κόσμου (Médecins du Monde) και πρ. Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλικής Δημοκρατίας, απένειμε τα πτυχία του Πανεπιστημίου της Τουλούζης, Γαλλία στους Αποφοίτους.


Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κος Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την διάρκεια χαιρετισμου του στην Τελετή Αποφοίτησης 2016, New York College, Αθήνα.


Ο  Βουλευτής Επικρατείας- Νέα Δημοκρατία και τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Δρ.  Θεόδωρος Φορτσάκης.


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κος  Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και Βουλευτής κος Βασίλης Λεβέντης, απευθύνει χαιρετισμό στους Αποφοίτους του New York College.


Ο κος Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College με τον Διδάκτωρ Ιατρικής κος Μπερνάρ Κουσνέρ και τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κο Παναγιώτη Κουρουμπλή στην έναρξη της Αποφοίτησης του New York College, Αθήνα.




Τελετή Αποφοίτησης New York College 2016 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe