ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Eτήσια Αξιολόγηση Προόδου των Υποψηφίων Διδακτόρων


01 July 2021
Eτήσια Αξιολόγηση Προόδου των Υποψηφίων Διδακτόρων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια Αξιολόγηση Προόδου των Υποψηφίων Διδακτόρων (Phd cand.) και Mphil, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Η διεξαγωγή της Αξιολόγησης δίνει την ευκαιρία στους υποψηφίους να παρουσιάσουν ενώπιον των συναδέλφων τους, καθώς και ακαδημαϊκών εκπροσώπων του New York College και του University of Bolton την πρόοδο των επιστημονικών τους ερευνών για την απόκτηση τίτλου Phd και Mphil.

Την Επιτροπή Ερευνών του New York College εκπροσώπησε η Head του Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών Δρ. Άννα Μπούγια, η Head του Τμήματος Ψυχολογίας  Δρ. Antonia Svensson και ο Research Coordinator Δρ Κωνσταντίνος Καλαχάνης, ενώ το University of Bolton εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Διδακτορικών Προγραμμάτων   Δρ. Zahra Salimi.

Οι  παρουσιάσεις των υποψηφίων χαρακτηρίστηκαν από το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, αποτέλεσμα της σημαντικής προσπάθειας των ιδίων, των εποπτών τους αλλά και της ακαδημαϊκής  υποστήριξης από το Τμήμα Διδακτορικών του New York College

Η ακαδημαϊκή ομάδα του New York College και η Επιτροπή Ερευνών συγχαίρουν τους υποψηφίους και τους εύχονται κάθε επιτυχία.

Κάνουμε την Εκπαίδευση, Επιστήμη!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe