ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το NYC συγχαίρει τον Βασίλη Παππά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις προφορικές εξετάσεις (VIVA) και επίκειται η αναγόρευσή του σε Δρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Bolton


05 December 2020
Το NYC συγχαίρει τον Βασίλη Παππά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις προφορικές εξετάσεις (VIVA) και επίκειται η αναγόρευσή του σε  Δρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Bolton

Το New York College συγχαίρει τον Βασίλη Παππά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις προφορικές εξετάσεις (VIVA) και επίκειται η αναγόρευσή του σε  Διδάκτορα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Bolton.

O Δρ. Παππάς εκπόνησε τη διατριβή του με τίτλο "The role of European Union regional policy: some lessons from a Greek Region” υπό την εποπτεία του Δρ. Ανδρέα Παπαστάμου, Αναπληρωτή Καθηγητή Ευρωπαϊκής Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επικεφαλής της εξεταστικής επιτροπής, η Δρ. Ζάχρα Σαλίμι,  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Bolton και  ο Δρ. Ζαχαρίας Μπραγουδάκης, στέλεχος της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης και Μελετών (ΔΟΑΜ) στην Τράπεζα της Ελλάδος και βραβευμένος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) με το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό μακροοικονομικών προβλέψεων του Ευρωσυστήματος το 2014.

Με όραμα την «οικονομία» της γνώσης, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα , το New York College, δημιούργησε το Τμήμα Διδακτορικών Σπουδών σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο University of Bolton, της Μεγ. Βρετανίας το 2005. Το New York College είναι το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που διαθέτει την εμπειρία 15 ετών στην προώθηση της ερευνητικής δραστηριότητας. Το τμήμα,  κοιτίδα 50 υποψήφιων διδακτόρων, στελεχώνεται από καταξιωμένους επιστήμονες με ακαδημαϊκή, επιχειρηματική δράση και κοινωνική ευαισθησία.

Σε μια εποχή που ο άνθρωπος καλείται να αντιμετώπισει πολλαπλές προκλήσεις,  «Η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή», Πλάτων.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe