ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

University of New York Tirana: Λαμπρή τελετή αποφοίτησης


12 July 2017
University of New York Tirana: Λαμπρή τελετή αποφοίτησης

140 καταρτισμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα προσόντα και τις δεξιότητες που αναζητά η παγκόσμια αγορά εργασίας, νέοι επαγγελματίες, αποφοίτησαν πριν από μερικές ημέρες από το University of New York Tirana. Η 12η κατά σειρά ετήσια αποφοίτηση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Xibraku Resort, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας και του εξωτερικού.  

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εξαιρετικός και διεθνώς αναγνωρισμένος αμερικανός guru του Marketing και Psychophysicist, ο Dr. Howard Moskowitz, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος της ιδέας για τη μεταβλητότητα μεταξύ διαφόρων αγορών, CEO της i-Novation Inc αλλά και Πρόεδρος της Moskowitz Jacobs Inc, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1981.

Το παρόν έδωσε, επίσης, ο DrMerodie Hancock, Πρόεδρος του State University of New YorkEmpire State College, ο οποίος αναφέρθηκε στα «τιμώμενα» πρόσωπα της βραδιάς, τους αποφοίτους, προτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην ξεχωριστή επαγγελματική τους ταυτότητα, τα πιστεύω και την κοινότητα που έχουν δημιουργήσει και επισημαίνοντας ότι όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ τους και να τους οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York CollegeΗλίας Φούτσης, απευθυνόμενος στους γονείς των αποφοίτων είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με την επιλογή του UNYT εξασφαλίσατε στα παιδιά σας ακαδημαϊκή μόρφωση υψηλού επιπέδου. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η μόρφωση αποτελεί το πιο δυνατό όπλο ενάντια στις παγκόσμιες προκλήσεις».

Από το 2002, οπότε και ιδρύθηκε το University of New York Tirana, έχει αναδειχθεί σε θερμοκοιτίδα νέων επαγγελματιών, έτοιμων να απορροφηθούν στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Οι φετινοί απόφοιτοι, θα αποτελέσουν μεγάλη προστιθέμενη αξία, απαραίτητη ώστε να επανακάμψει η Αλβανία και αλλά και δυνατοί υποψήφιοι εργαζόμενοι σε διεθνές επίπεδο. Καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών βρίσκονται σήμερα σε εργασιακές θέσεις “κλειδιά”.

To UNYT προσφέρει τη δυνατότητα για dual degree, πιστοποιημένο από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, σε συνεργασία με το State University of New York, Empire State College και το University of Greenwich.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe