ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πατέρας και Γιος Σπουδάζουν Μαζί στο New York College: Το όνειρο της οικογένειας Σιγάλα που έγινε πραγματικότητα


15 February 2024
Πατέρας και Γιος Σπουδάζουν Μαζί στο New York College: Το όνειρο της οικογένειας Σιγάλα που έγινε πραγματικότητα

Στα 61 του χρόνια, ο Γιώργος Σιγάλας ζει ένα όνειρο που φαινομενικά μπορεί να φαίνεται απίθανο. Μέσω του New York College και του συνεργαζομένου κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου του Bolton- Greater Manchester, ο κ. Σιγάλας έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί μαζί με τον γιο του το πανεπιστημιακό προπτυχιακό πρόγραμμα Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής. Μοιραζόμενοι το ίδιο θρανίο και το πάθος τους για τον αθλητισμό, πατέρας και γιος βιώνουν αυτή την μοναδική εμπειρία με χαρά και ενθουσιασμό.

Η αγάπη του Γιώργου Σιγάλα για τον αθλητισμό έχει τις ρίζες της στο 1973, όταν ως μαθητής άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα καράτε και να ασχολείται με το μπάσκετ. Παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως δάσκαλος καράτε αλλά και τις οικογενειακές, ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρο του να συνεχίσει τις σπουδές του στον τομέα του αθλητισμού.

Η ευκαιρία να παρακολουθήσει μαζί με τον γιο του μαθήματα στο New York College αντιπροσωπεύει για τον κ. Σιγάλα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Καθώς καθίσταται μαθητής του τμήματος Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής, αισθάνεται ευλογημένος που μπορεί να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τον αγαπημένο του γιο.

Η συμμετοχή τους στο ίδιο πρόγραμμα σπουδών έχει ενισχύσει τη σχέση τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν μοναδικές στιγμές μαζί. Από την καθημερινότητα στο Κολλέγιο έως τις βόλτες στους δρόμους της πόλης, κάθε στιγμή είναι πλούσια σε συναισθήματα και εμπειρίες.

Ο κ. Σιγάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Αντιπρύτανη κα Τζένη Παυλάκου και την ακαδημαϊκή ομάδα του τμήματος κ.κ.  Δρ. Κωνσταντίνο Παύλου Αντιπρύτανης και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος BSc in Sports Sciences and Coaching (Ερευνητής Α, HARVARD MEDICAL SCHOOL), Ιωάννη Γκόβα,  NYC Sports Coordinator και Δρ. Αθανάσιο Μουστόγιαννη, Sports Coaching Academic Coordinator, για την υποστήριξη και την ευκαιρία που τους προσέφεραν. Με τη βοήθειά τους, το όνειρο του να σπουδάσει παράλληλα με τον γιο του έγινε πραγματικότητα.

Για τον Γιώργο Σιγάλα, η εμπειρία αυτή αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Καθώς προχωρούν μαζί στο πανεπιστημιακό τους ταξίδι, ανακαλύπτουν όχι μόνο νέες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα του αθλητισμού, αλλά και τη δύναμη των δεσμών που τους ενώνουν ως πατέρας και γιος.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe