ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Η Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα καλωσορίζει το New York College

O οικονομικός αλφαβητισμός είναι μια ανεκτίμητη δεξιότητα που επιτρέπει στους πολίτες να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Η κατανόηση των βασικών οικονομικών αρχών βελτιώνει την ικανότητα κάποιου να πλοηγείται στην περίπλοκη παγκόσμια οικονομία, να διαχειρίζεται με σύνεση τα προσωπικά του οικονομικά και να συμβάλλει αποτελεσματικά στις συζητήσεις για τη δημόσια πολιτική. Προάγει την κριτική σκέψη και τις δεξιότητες επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργούν οι οικονομίες, τι επηρεάζει τις χρηματαγορές, καθώς και τον αντίκτυπο των οικονομικών πολιτικών στην κοινωνία. Τελικά, η οικονομική γνώση εξοπλίζει τα άτομα με τις γνώσεις για να επιτύχουν οικονομική σταθερότητα και να συμμετέχουν ενεργά στον σχηματισμό μιας ευημερούσας οικονομίας.

19 March 2024

Tα πιθανά οφέλη της Συμβουλευτικής Ομηλίκων/Ομοτίμων

Η συμβουλευτική ομηλίκων είναι ένα σύστημα προσφοράς και αποδοχής βοήθειας μεταξύ ατόμων όμοιας ηλικίας και ιδιότητας και στηρίζεται στις βασικές αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της υπευθυνότητας και της κατανόησης. Η λέξη Ομότιμος/Ομήλικος στη γλώσσα μας δεν αποδίδει πολύ καλά αυτό που θέλουμε να πούμε. Πρόκειται για τη μετάφραση του αγγλικού Peer και συμβολίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής. Ομήλικοι είναι άρα οι συμμαθητές σε ένα σχολείο, αλλά και οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου όλων των ετών. Ομήλικος είναι ο πρωτοετής 18 χρονών και ο 35χρονος που έρχεται στο ίδιο τμήμα να φοιτήσει ως ήδη πτυχιούχος.

12 March 2024

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College: Συνδυάζοντας Εκπαίδευση και Καινοτομία

Στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College  ως ένας καινοτόμος οδηγός προς την αριστεία. Με μια προοδευτική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την καινοτομία, η σχολή δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών και επαγγελματιών στον χώρο της επιχειρηματικής διοίκησης.

12 March 2024

Προοπτικές σπουδών στην Πληροφορική: Σχηματίζοντας το Μέλλον της Τεχνολογίας

Η Πληροφορική χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά πεδία σπουδών στη σύγχρονη εποχή, επηρεάζοντας κάθε πτυχή των επιχειρήσεων. Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, οι προοπτικές για όσους επιλέξουν να σπουδάσουν Πληροφορική είναι συναρπαστικές και ευρείες. Αυτό το άρθρο εξερευνά τις διάφορες διαστάσεις των σπουδών στην Πληροφορική και τις προοπτικές που προσφέρονται στους μελλοντικούς επαγγελματίες του τομέα.

11 March 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe