ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Σπούδασε Ανάλυση Δεδομένων και Νέες Τεχνολογίες: η περίπτωση της Μεθοδολογίας Ανάλυσης Συναισθήματος

Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την πανδημία του Covid 19, έχει παρουσιαστεί μια αστρονομική άνοδος στον τρόπο συλλογής και ερμηνείας των δεδομένων για την επιχειρηματική ευφυΐα και τη λήψη αποφάσεων. Καθώς αναδύονται νέες ψηφιακές τεχνολογίες για να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις, οι Αναλυτές Δεδομένων θα γίνονται όλο και πιο πολύτιμοι στη αγορά εργασίας, οδηγώντας σε μια εξαιρετική εξέλιξη σταδιοδρομίας και ασφάλεια διατήρησης της απασχόλησης. Πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες επιδιώκουν ενεργά να απασχολήσουν πτυχιούχους με σπουδές στις τεχνολογίες Ανάλυσης Δεδομένων καθώς και στην Επιστήμη των Δεδομένων. Καθώς η ζήτηση για Αναλυτές Δεδομένων συνεχίζει να αυξάνεται σε διάφορους κλάδους, οι επιχειρήσεις απαιτούν ειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να αναλύουν, να ερμηνεύουν και να μεταφράζουν δεδομένα σε αξιόπιστες πληροφορίες. Ένας απόφοιτος αυτού του κλάδου, διαθέτει όλες τις απαραίτητες τεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες για να εργαστεί σε ανοιχτούς ρόλους υψηλής ζήτησης, όπως Αναλυτές Δεδομένων, Επιστήμονες Δεδομένων, Αναλυτές Επιχειρήσεων, Σύμβουλοι CRM και άλλα.

16 March 2023

Οι δεξιότητες που κάνουν έναν διευθυντή ξενοδοχείου να ξεχωρίζει.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος και αναπτυσσόμενος τομέας που απαιτεί τις καλύτερες δεξιότητες και γνώσεις από τους διευθυντές του. Για να γίνει κάποιος επιτυχημένος διευθυντής ξενοδοχείου, πρέπει να έχει ένα μείγμα τεχνικών δεξιοτήτων και προσωπικών ιδιοτήτων που του επιτρέπουν να αναλαμβάνει αποτελεσματικά τον έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές βασικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας επιτυχημένος διευθυντής ξενοδοχείου.

14 March 2023

New York College: 5+1 λόγοι για Πανεπιστημιακές Σπουδές στις Αθλητικές Επιστήμες και την Προπονητική

Οι σπουδές στην Αθλητική Επιστήμη και Προπονητική στο New York College of Athens μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.

13 March 2023

Η συμβουλευτική στα καλύτερα της!

Η Βρετανική Ένωση Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, ή BACP, ορίζει τη συμβουλευτική ως: 

«Η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι όροι-ομπρέλα που καλύπτουν μια σειρά από θεραπείες ομιλίας. Παραδίδονται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που εργάζονται με ανθρώπους βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα για να τους βοηθήσουν να επιφέρουν αποτελεσματικές αλλαγές ή να βελτιώσουν την ευημερία τους.» 

Ουσιαστικά λοιπόν, οι μαθητές συναντούν τον σύμβουλό τους σε καθορισμένη ώρα, σε καθορισμένο χώρο (Πανεπιστημιούπολη του New York College στην Καλλιθέα) για έξι συνεδρίες, είτε για να επιφέρουν αποτελεσματική αλλαγή είτε για να βελτιώσουν την ευημερία τους. 

09 March 2023

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η σχολική βία και ο εκφοβισμός;

Η σχολική βία και ο εκφοβισμός είναι σημαντικά προβλήματα στην Ελλάδα που έχουν κερδίσει την προσοχή της κοινής γνώμης τα τελευταία χρόνια. Ως σχολική βία ορίζεται κάθε μορφή επιθετικότητας (δηλαδή σωματικής, ψυχολογικής ή σεξουαλικής) που στρέφεται εναντίον ενός μαθητή από άλλους μαθητές, καθηγητές ή το προσωπικό του σχολείου (United Nations Educational Scientific and Cultural Organization [UNESCO], 2019). Ο εκφοβισμός αναφέρεται σε επαναλαμβανόμενη επιθετική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου, η οποία χαρακτηρίζεται από ανισορροπία ισχύος μεταξύ ενός ή περισσότερων δραστών και του θύματος. Ο εκφοβισμός συμβαίνει μεταξύ μαθητών και μπορεί να λάβει έναν από τους τέσσερις τύπους: σωματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό ή διαδικτυακό εκφοβισμό (UNESCO, 2019). Τόσο η σχολική βία όσο και ο εκφοβισμός μπορούν να έχουν επιζήμιες επιπτώσεις στις ακαδημαϊκές επιδόσεις, την υγεία, την ψυχική υγεία και την κοινωνική ανάπτυξη των μαθητών.

06 March 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe