ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το Πάσχα των καθολικών γιορτάζεται την 1η Κυριακή μετά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας. Ενίοτε δεν συμπίπτει με το εβραϊκό που γιορτάζεται κατά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας. Ο υπολογισμός, όμως, γίνεται με το Γρηγοριανό ημερολόγιο που διαφέρει κατά 13 ημέρες από το Ιουλιανό (παλαιό ημερολόγιο).

28 April 2021

Περί Παιδείας Παρακαταθήκη Ιωάννου Καποδίστρια

Τo New York College παραθέτει σε αναδημοσίευση ολόκληρο το βαρυσήμαντο άρθρο-ανθολογία περί τής εθνικά κρίσιμης και πάντα επίκαιρης παρακαταθήκης τού Μεγάλου Εθνάρχου Ιωάννου Καποδίστρια για μια Δημόσια Εκπαίδευση αντάξια της τεράστιας και κοσμογονικής πολιτισμικής κληρονομιάς των Ελλήνων. Τα ανθολογούμενα (33) κείμενα του Καποδίστρια —που εδώ και δύο αιώνες μάς δείχνουν και φωτίζουν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ δρόμο για την πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων και την βιώσιμη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ τής Νεότερης Ελλάδος— αποδίδονται παρακάτω προσαρμοσμένα στο MONOTONIKO σύστημα.

14 April 2021

H εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης

Περισσότερα από 2000 χρόνια, φιλόσοφοι όπως ο Αριστοτέλης, ο Ηράκλειτος, ο Descartes κ.ά., προσπάθησαν να περιγράψουν τους μηχανισμούς μάθησης, απομνημόνευσης, όρασης, αντίληψης και συλλογισμού.

10 April 2021
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe