ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Γιατί να σπουδάσεις την Αγγλική γλώσσα και την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας;

Στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο και στην εποχή που η μετακίνηση διαφορετικών ανθρώπων πέρα από γεωγραφικά σύνορα έχει γίνει κανόνας για ποικίλους εκπαιδευτικούς, κοινωνικοοικονομικούς ή κοινωνικοπολιτικούς λόγους, η ικανότητα των ανθρώπων να ζουν με άλλες γλώσσες εκτός από τη μητρική τους είναι ένα πολύτιμο προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό προνόμιο. 

28 April 2023

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος: Απλός σύμβουλος ή διατροφικός θεραπευτής με ενσυναίσθηση?

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος έχει καθοριστεί στη συνείδησή μας ως ο σύμβουλος για την προάσπιση της καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού μέσω της δημιουργίας κατάλληλου προγράμματος υγιεινής διατροφής. Όμως, πόσο απλό είναι αυτό τελικά? 

20 April 2023

Βιοϊατρικές Επιστήμες: Από την εργαστηριακή έρευνα στη θεραπεία

Οι σύγχρονες εξελίξεις στις επιστήμες έχοντας ως κέντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της υγείας του, δημιούργησαν την ανάγκη ανάπτυξης νέων και αποτελεσματικότερων φαρμάκων και θεραπειών. 

19 April 2023

Η διατροφή πέρα από την «Διατροφή»

Το πρώτο πράγμα που λέω στους φοιτητές μου όταν ξεκινάμε τα μαθήματα Διαιτολογίας είναι ότι η διατροφή του μέσου ανθρώπου λίγο έχει να κάνει με την Διατροφή σαν επιστήμη. Η Διατροφή σαν επιστήμη είνια χρήσιμη για εμάς τους διαιτολόγους, για να βγάζουμε δίαιτες και να κρίνουμε την διατροφική επάρκεια του ασθενή μας, αλλά όταν φτάνει η ώρα να αλλάξουμε την διατροφή κάποιου, τα βιβλία της διατροφής φεύγουν και ανοίγουν τα βιβλία Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας και Επιδημιολογίας.

17 April 2023

Πανεπιστημιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: Ξεκλειδώνοντας την πορεία σας προς την επιτυχία!

Συχνά, όταν οι υποψήφιοι φοιτητές δεν είναι σίγουροι για το επαγγελματικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν, οι σπουδές στη Διοίκηση επιχειρήσεων θεωρούνται ως μια καλή επιλογή.

17 April 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe