ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

The Ambassador of India visits New York College


20 April 2016

Tο New York College, η Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα και η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και  Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), συνδιοργάνωσαν ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των 125ων γενεθλίων του Δρ Μπιμράο Ραμτζί Αμπέτκαρ με θέμα: «Δρ Αμπέτκαρ και το Σύνταγμα της Ινδίας» στις 14 Απριλίου 2016, ώρα 19:00-21:00, στο New York College (Λεωφόρος Αμαλίας 36, Αθήνα)

Το πρόγραμμα περιελάμβανε:

  • Εισαγωγική ομιλία από την A.E. κα Murugesan Manimekalai, Πρέσβειρα της Ινδίας στην Ελλάδα με θέμα «Ο Δρ Αμπέτκαρ και το Σύνταγμα της Ινδίας»
  • Ομιλία του Δρ. Δημήτριου Βασιλειάδη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α. με θέμα «Η ζωή και το έργο του Δρ Αμπέντκαρ»
  • Ομιλία του Δρ. Γιάννη Φίκα, Καθηγητή Φιλοσοφίας στο New York College με θέμα «Η Δημοκρατία στην   Ελλάδα και την Ινδία»
  • Ομιλία του κ. Αντώνη Παπαδόπουλου, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω και Γ.Γ. της ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α. με θέμα «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Σύνταγμα της Ινδίας»

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της πρέσβειρας της Ινδίας στην Ελλάδα, κυρίας Murugesan Manimekalai.

 

Από τη διάλεξη της πρέσβειρας της Ινδίας στην Ελλάδα, κυρίας Murugesan Manimekalai (μέση) με τον καθηγητή Δημήτριο Βασιλειάδη, (μέση- αριστερά) τον καθηγητή Γιάννη Φίκα (μέση - δεξιά), τον κύριο Γεώργιο Ρούπα και τον κύριο Αντώνη Παπαδόπουλο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe