ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι «Ημέρες Καριέρας» του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 57+ σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη


07 April 2022
Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι «Ημέρες Καριέρας» του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 57+ σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. To New York College έχοντας εδραιώσει, επί 3 και πλέον δεκαετίες, μια σημαντική παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας και με τους αποφοίτους του να βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας επιχειρήσεων όλων των κλάδων, αποτελεί εγγύηση για την επαγγελματική αποκατάσταση και τη σταδιοδρομία του κάθε αποφοίτου.

Οι Ημέρες Καριέρας πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις εταιρείες προσφέρθηκε η δυνατότητα επιλογής καταρτισμένων φοιτητών και αποφοίτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πανεπιστημιακών προγραμμάτων σπουδών με στόχο την άμεση πρόσληψή τους και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

57+ επιχειρήσεις και οργανισμοί από διάφορους κλάδους (διαδυκτίου, ανθρωπίνου δυναμικού, τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, μάρκετινγκ, μάνατζεμεντ, τουρισμού, ναυτιλίας, υγείας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, εστιάσης κ.α) συμμετείχαν και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με περισσότερους από 350 φοιτητές και αποφοίτους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των φοιτητών και αποφοίτων, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις και παρουσιάσεις από ειδικούς στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού, οι οποίες ήταν σχετικές με θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού με στόχο την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων για την αποτελεσματική εύρεση εργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε πτυχίο από διεθνούς κύρους ξένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής, δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες όπου διεκδικούν υψηλές θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

New York College: Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με εμπειρία στην ίδρυση και λειτουργία Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στο εξωτερικό! www.nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe