ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 – ΝΥC Τhessaloniki Campus


28 March 2023
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 – ΝΥC  Τhessaloniki Campus

Το Γραφείο Καριέρας του New York College – Τhessaloniki campus διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», στις 20-22 Μαρτίου στοχεύοντας σταθερά  στην άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους σπουδαστές και με τις συμμετέχουσες εταιρίες, το Γραφείο Καριέρας του New York College – Τhessaloniki campus κατέγραψε θεματολογία από ζητήματα που απασχολούν τους υποψηφίους και τις υποψήφιες στην αρχική φάση σχεδιασμού της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και της αναζήτησης εργασίας και προχώρησε στη διοργάνωση workshops που έτυχαν θερμής υποδοχής. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω:

  1. Πως να χρησιμοποιήσεις το LinkedIn για να εκτοξεύσεις την καριέρα σου (20/03/2023), με εισηγητή τον κύριο Σαμψωνίδη Δημήτριο, ειδικό συνεργάτη & σύμβουλο σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας
  2. Οι πιο σημαντικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες από τα νέα στελέχη τους (20/03/2023), με εισηγήτρια την κυρία Νίκα Αϊντα, από την AIDA.
  3. Στάδια της digital marketing στρατηγικής (Digital Marketing Funnel) (21/03/2023), με εισηγητές την κυρία Κανίδου Νικολέττα και τον κύριο Ανδρεανίδη Μπάμπη, Sales Supervisors της εταιρίας Χρυσός Οδηγός.
  4. Προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού (21/03/2023), με εισηγήτρια την κυρία Υφαντή Έλενα, σύμβουλο στη εταιρία συμβούλων Upgrade.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν πλήθος φοιτητών και αποφοίτων οι οποίοι πραγματοποίησαν δια ζώσης προσωπικές συνεντεύξεις με εκπροσώπους 17 μεγάλων επιχειρήσεων του  ιδιωτικού τομέα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η υποδιευθύντρια του New York College – Τhessaloniki campus κα Έλλη Κωνσταντίνου τόνισε «Οι Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει του New York College – Τhessaloniki campus  έχουν καθιερωθεί ως πόλος έλξης για τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι μόνο. Από την πλευρά μας αποτελεί καθήκον αλλά και χαρά μας να φέρνουμε σε επαφή  νέους επιστήμονες με την αγορά εργασίας και να γινόμαστε  αρωγός στην προσπάθειά τους για επαγγελματική αποκατάσταση.» Η επικεφαλής του Γραφείου Καριέρας Κα Μαρία Σιαμάγκα συμπλήρωσε: «Η υψηλή απορροφησιμότητά των αποφοίτων μας αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της αγοράς στο New York College για εξεύρεση άρτια καταρτισμένων στελεχών».

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe