ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Digital Universe #2: Η γιορτή της Τεχνολογίας και του Gaming | Δελτίο Τύπου


07 October 2015

Το Techmaniacs.gr και το Gamespace.gr σε συνεργασία με το New York College, διοργάνωσαν το 2o Digital Universe στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του New York College στην Καλλιθέα. Η προσέλευση ξεπέρασε τα 5500άτομα δημιουργώντας για μια ακόμα φορά την μεγαλύτερη παρέα Τεχνολογίας και Gaming.

 

Ο Αντιπρύτανης του τμ. Μηχανικών και Πληροφορικής του New York College, Δρ. Ιωάννης Παντίδας και η Operations Manager και καθηγήτρια Χρηματοοικονομικών του New York College κα. Ελεφαντία Παναγιώτου, στα πλαίσια της ομιλίας για το RIOT API.  

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ΑκαδημαϊκούςΙστοσελίδες (GameWorld.gr, Pentakill.gr, Alt-Tab.gr, Lob.gr, RetroComputers.gr, Greek Otaku Radio), οργανισμούς από τον χώρο των eSports (On Top, Esports.gr, Elysium Gaming, GG, Team Refuse), YouTubers (Zok, OldSchool, Zeroland, Captain Panez, Hacki Pixel, Baze, DRAGOMAN, 3Kgamer, Rebellgames, BilYolo, KLA Gaming, Ranting Greek Gamer), εταιρείες (Viruallity, Tenebra Studios) και τον Special Guest, Αλέξανδρο Κοντοπίδη.

 

Γιώργος Κουράκος (απόφοιτος NYC - Empire SUNY) και Μιχάλης Σιγάλας, ιδρυτές του Gamespace.gr και συνδιοργανωτές του Digital Universe 2

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τις νέες τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας, να παρακολουθήσουν την προσπάθεια για την κατάρριψη ενός παγκοσμίου ρεκόρ Overclocking, από την ομάδα Kronos Pro OC, να περιηγηθείτε στην έκθεση των RetroComputers.gr και να μάθουν να δημιουργούν τις δικές τους στολές μέσω του Cosplay WorkShop.

 

Ελεφαντία Παναγιώτου και Δρ. Ιωάννης Παντίδας (στελέχη New York College) με τον ιδρυτή του Techmaniacs.gr και συνδιοργανωτή του Digital Universe, Δημήτρη Αμπράζη (απόφοιτος Greenwich University) 

Η συμμετοχή στα τουρνουά League of Legends, CS: GO, HearthStone, Dota 2, Mortal Kombat X, PES 2015 και Project Carsήταν μεγάλη, με τους τρείς πρώτους να βραβεύονται με πλούσια δώρα. Παράλληλα διεξήχθη και το Πανελλήνιο τουρνουά FFG με τα Card Games, FFG Greek Nationals – Warhammer 40k Conquest και Game of Thrones.ς στολές μέσω του Cosplay WorkShop.

 

To IIEK NEW YORK έδωσε και αυτό το παρόν στην εκδήλωση, προσφέροντας υποτροφίες στον διαγωνισμό Fan Art

Στον διαγωνισμό Fan Art το Σάββατο παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες από όσους αποδέχτηκαν την πρόκληση να σχεδιάσουν τον New Yorker, διεκδικώντας μια υποτροφία στο New York College. Την Κυριακή παρακολουθήσαμε μοναδικές παρουσιάσεις στο εντυπωσιακό Cosplay Party, με τις στολές να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων στα περίπτερα και των ομιλιών, δόθηκαν δώρα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μέσα από κληρώσεις και διαγωνισμούς.

Οι διοργανωτές του Digital Universe ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους που στήριξαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε ακόμα ολόκληρη την ομάδα των Gamespace.gr και Techmaniacs.gr, καθώς και τους παράγοντες του New York College, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά, στην επιτύχια της εκδήλωσης.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι η RAZER και η AXE.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς, Roccat, Pizza Fan, SteelSeries, IGE, Sony Mobile Greece, LG Electronics Hellas S.A., Cosmote, OtakuStore.gr, Bandai Namco Entertainment, eSports.gr, Lan-Arena.gr και Economacos.

Ευχαριστούμε ακόμα τους Silver χορηγούς, AnimeHouse.gr, Fantasy–Shop.gr, Hell Energy Drink, AngryNerd.gr, Polytope, CD Media, Sennheiser, Logitech, Virtuallity.gr, RetroComputers.gr, Dove, Enarxis Dynamic Media, Sevenspots, e-food.gr, Exodus και Kaissa Games S.A.

Τέλος, ευχαριστούμε το GameWorld.gr το Pentakill.gr, το Greek Otaku Radio, το Alt–tab.gr, το League of Bronze και το Dota-2.gr για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα λέμε στο επόμενο Digital Universe!

Πλήρες Φωτογραφικό Υλικό, πατήστε ΕΔΩ

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe