ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το Διεθνές Συνέδριο IAUTA, με συμμετοχή Ακαδημαϊκών υψηλού κύρους από Πανεπιστημία του εξωτερικού, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του New York College


06 April 2022
Το Διεθνές Συνέδριο IAUTA, με συμμετοχή Ακαδημαϊκών υψηλού κύρους από Πανεπιστημία του εξωτερικού, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του New York College

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία, το Διεθνές Συνέδριο της IAUTA (International Association of Universities of the Third Age) στις 7 και 8 Απριλίου στο NYC Athens Campus. Η IAUTA αποτελεί ένα καινοτόμο πρότζεκτ που συγκεντρώνει Πανεπιστήμια από όλες τις ηπείρους και εκπροσώπους από περισσότερες από 20 χώρες, διερευνώντας δυνατότητες δια βίου μάθησης και, κυρίως, καινοτομιών στους τομείς της εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας.

ΦΩΤΟ ΑΝΩ: Οι συμμετέχοντες κατά τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου.

Στο συνέδριο, που αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή της εκπαίδευσης και της επιστήμης, 35 κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από όλο το κόσμο, μεταξύ των οποίων οι Αντιπρυτάνεις των Πανεπιστημίων La Coruna, Galicia και University of Polytechnics Valencia της Ισπανίας και του University Economics Bratislava της Σλοβακίας, πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες.  

ΦΩΤΟ ΑΝΩ (από αριστερά προς δεξιά): Ο Καθηγητής François Vellas, Πρόεδρος του IAUTA, πρ. Πρύτανης του UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE της Γαλλίας, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D. και ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του NEW YORK COLLEGE κ. Νίκος Μιστριώτης.

Τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο καλωσόρισε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Καθηγητής François Vellas, Πρόεδρος του IAUTA, πρ. Πρύτανης του UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE της Γαλλίας και γιος του καθηγητή Pierre Vellas, Ιδρυτή του IAUTA. Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, χαιρετισμό απηύθυνε ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του NEW YORK COLLEGE κ. Νίκος Μιστριώτης.

ΦΩΤΟ ΑΝΩ: Οι συμμετέχοντες κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

 

ΦΩΤΟ ΑΝΩ (από αριστερά προς δεξιά): Ο Καθηγητής François Vellas, Πρόεδρος του IAUTA, πρ. Πρύτανης του UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE της Γαλλίας προσφέρει στον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση, Hon Ph.D. και στον επί σειρά ετών Αντιπρόεδρο του NEW YORK COLLEGE κ. Νίκο Μιστριώτη, τιμητικά δώρα κατά την έναρξη του Συνεδρίου.
 
 

ΦΩΤΟ ΑΝΩ: Έναρξη Συνεδρίου στο NYC Athens Campus.
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe