ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ψηφιακή ημερίδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NEW YORK COLLEGE για την στρατηγική σχέση Ελλάδας - Γαλλίας και τη θέση της χωράς στην Αν. Μεσόγειο


20 October 2021
Ψηφιακή ημερίδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NEW YORK COLLEGE για την στρατηγική σχέση Ελλάδας - Γαλλίας και τη θέση της χωράς στην Αν. Μεσόγειο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου η ψηφιακή Εκδήλωση με θέμα: “Η Στρατηγική Σχέση Ελλάδας – Γαλλίας και η αναβάθμιση του Γεωπολιτικού αποτυπώματος της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με Χορηγό Επικοινωνίας το Foreign Affairs Hellenic Edition.

Tη συζήτηση άνοιξε ο Δημοσιογράφος, Γιάννης Πολίτης, ο οποίος έκανε μία εισαγωγή στο θέμα και ακολούθως έδωσε το λόγο στον αν. Υπουργό Εξωτερικών, Αρμόδιο για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κος Βαρβιτσιώτης μίλησε για όλα τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που αφορούν στις στρατηγικές συμμαχίες της Ελλάδας, εστιάζοντας στην στρατηγική σχέση Ελλάδας - Γαλλίας και σε όλα τα οφέλη που απορρέουν από αυτή.

Τον αν. Υπουργό Εξωτερικών διαδέχτηκαν ο κος Στέλιος Περράκης, Ομοτ. Καθηγητής, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κοσμήτορας Νομικής Σχολής Νεάπολης Πάφου, π. Πρέσβυς - Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος, Συμβούλιο της Ευρώπης, o Αντιναύαρχος ε.α. Βασίλειος Μαρτζούκος, Επίτιμος Διοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών, o κ. Κωνσταντίνος Λάβδας, Καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβυς ε.τ.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν αρκετές χιλιάδες από το ευρύ κοινό, αφήνοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη διοργάνωση - Εκδήλωση, ενώ η Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College δεσμεύτηκε για επόμενα events στο αμέσως επόμενο διάστημα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe