ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης


11 July 2022
Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης

Η Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στο Polis Convention Center, την Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022. Τα πτυχία Bachelor και Master, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Kαθηγητής και συγγραφέας κ. Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ο οποίος ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και τους προέτρεψε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και προξενείων της Β. Ελλάδος.

Χαιρετισμό προς τους αποφοίτους απηύθυνε και ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, Γενικός Διευθυντής του New York College Θεσσαλονίκης και Ιδρυτής της εταιρίας συμβούλων Upgrade.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του Πρόεδρου και Ιδρυτή του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση, Hon Ph.D. ο οποίος συνεχάρη τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe