ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College: Προτεραιότητα στην υγειά και την ποιότητα της εκπαίδευσης. Aνακοίνωση διεξαγωγής μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης


03 November 2020
New York College: Προτεραιότητα στην υγειά και την ποιότητα της εκπαίδευσης. Aνακοίνωση διεξαγωγής μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης

Η ποιότητα της εκπαίδευσης και η εξασφάλιση της υγείας αποτελούν τους πυλώνες της αποστολής του New York College για την πρόοδο και την ευημερία των φοιτητών μας. Με αυτό ως πυξίδα και την εξαιρετική ανταπόκρισή σας, βγήκαμε νικητές στην πρώτη μάχη της επικίνδυνης πανδημίας. Οι φοιτητές μας δεν έχασαν καμία ώρα προγραμματισμένης διδασκαλίας και όσοι ήταν να αποφοιτήσουν στην ώρα τους, αποφοίτησαν, και για αυτό δεχτήκαμε συγχαρητήρια από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.

Σε τούτη τη δεύτερη, τελευταία αλλά και πιο δύσκολη μάχη, είμαστε πλέον όλοι μας πιο έμπειροι, προετοιμασμένοι και δυνατοί να κερδίσουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και ακολουθώντας πιστά τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης (ΦΕΚ 4829/Β/2-11-2020).

Το New York College και το ακαδημαϊκό του προσωπικό δεν θα περιοριστεί στις διαλέξεις μέσω του Η/Υ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τους καθηγητές με high tech εξοπλισμό στις αίθουσες του κολλεγίου έτσι ώστε να γίνονται ακόμα πιο διαδραστικά και παραστατικά για τους φοιτητές μας οι οποίοι θα είναι συνδεδεμένοι on line μέσω της εφαρμογής MS TEAMS, από το σπίτι τους.

Από την πρώτη στιγμή της φοίτησης τους, οι φοιτητές του New York College λαμβάνουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης μάθησης και στο λογισμικό Office 365 Suite. Η πλατφόρμα, που ήδη χρησιμοποιείται εδώ και καιρό, συμπληρώνεται μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams, δίνοντας την δυνατότητα διεξαγωγής online μαθημάτων παρέχοντας real time live εκπαίδευση, υποστηριζόμενης από διαδραστικές multimedia δυνατότητες που αυξάνουν την ενασχόληση του φοιτητή. Το Microsoft Teams είναι ο κόμβος για την ομαδική συνεργασία που χρειάζεται η ομάδα μάθησης για να είναι πιο αφοσιωμένη και αποτελεσματική, να δημιουργεί ομάδες και να προγραμματίζει συναντήσεις στο διαδίκτυο. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν ερωτήσεις και να γίνεται συζήτηση, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η online interactive διδασκαλία.

Το New York College παρέχει στους φοιτητές του 24ωρη επικοινωνία μέσω e-mail με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης για την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους, έχοντας μεριμνήσει ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την διεξαγωγή των μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά για όσο διάστημα θα χρειαστεί.

Αναντίρρητα η υγεία όλων μας αποτελεί προτεραιότητα. Ταυτόχρονα όμως με αυτή, μπορούμε να εξασφαλίσουμε και την ποιότητα της εκπαίδευσης. Άλλωστε πίσω από κάθε πρόβλημα, μπορούμε να βρίσκουμε πάντα μια ευκαιρία. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει πιο ικανούς στην χρήση των νέων τεχνολογιών, με βιωματικό τρόπο, που όλο και πιο κρίσιμη για την καριέρα σας είναι στο μέλλον, διότι θα είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο θα δουλεύει τόσο ο ιδιωτικός όσο και ο δημόσιος τομέας.

Μένουμε σπίτι, σπουδάζουμε, και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία! Stay safe, stay online, stay with us!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@nyc.gr ή στο 2103225961 (για Αθήνα) και 2310889879 (για Θεσσαλονίκη).

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe