ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Professional Development Seminar στο NYC: «FMCG: Heineken case, How to approach the market»


22 December 2016
Professional Development Seminar στο NYC: «FMCG: Heineken case, How to approach the market»

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Θεσσαλονίκης διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για αποδοτικότερη  προσέγγιση και συνεργασία των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας.

Στο σεμινάριο αυτό εισηγητής ήταν ο κος Στάθης Αδαμίδης, Area Sales Manager της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕ.

Στην ομιλία του ο κος Αδαμίδης αναφέρθηκε στο Marketing Plan της Εταιρίας και πώς αυτό υλοποιείται από το Τμήμα Πωλήσεων για μεγιστοποίηση του μεριδίου αγοράς.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken NV. Διαθέτει τρία εργοστάσια παραγωγής μπίρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα και μία μονάδα εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ιόλη στη Λαμία. Επίσης διαθέτει δύο υποκαταστήματα διακίνησης/πωλήσεων στον Ασπρόπυργο και στην Κρήτη, τα οποία ανήκουν διοικητικά στο εργοστάσιο της Αθήνας, απασχολώντας συνολικά 1.300 εργαζόμενους. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αποτελεί μια από τις κυριότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, με παρουσία σε 29 χώρες.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές, αλλά και επαγγελματίες από την αγορά εργασίας, εμπλεκόμενοι όλοι σε έναν δημιουργικό και γόνιμο διάλογο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe