ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σεμινάριο: "The Secret to a Killing Job Interview (CV, LinkedIn and Interview tips)", από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College


15 December 2017
Σεμινάριο:

Το New York College – Thessaloniki Campus διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, σεμινάριο με θέμα: «The Secret to a Killing Job Interview (CV, LinkedIn and Interview tips)».

Ομιλητής ήταν η κυρία Δομνίκη Καβατζίκη, Assistant Manager, Human Resources, της Deloitte Business Solutions S.A.

Η Deloitte είναι η μεγαλύτερη, σε μέγεθος και εύρος δεξιοτήτων, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Απασχολεί 245.000 στελέχη σε 154 χώρες και 650 γραφεία. Η Deloitte Ελλάδας είναι µέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Η Deloitte προσφέρει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω ενός εκτεταμένου διεθνούς δικτύου που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε γνώση, συνεργασίες και τοπική υποστήριξη στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Σκοπός του Σεμιναρίου-Εργαστηρίου ήταν να αποκτηθούν τόσο οι στοιχειώδεις αρχές της Σύνταξης ενός Βιογραφικού Σημειώματος και μιας Συνοδευτικής Επιστολής, αρχές που είναι απαραίτητες για να μπορούν οι σπουδαστές να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό Βιογραφικό Σημείωμα και μια επαγγελματική παρουσία μέσω μιας Συνοδευτικής Επιστολής, όσο και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη Συνέντευξη. Η Συνέντευξη είναι το σημαντικότερο μέρος στη διαδικασία εύρεσης εργασίας. Το αποτέλεσμα της καθορίζει και το μέλλον των υποψηφίων για την συγκεκριμένη θέση.

Κατόπιν, ακολούθησε μακρά συζήτηση και ερωτήσεις καθώς το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από αυτό το επίκαιρο θέμα υπήρξε μεγάλο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe