ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ο παγκοσμίου φήμης για το σημαντικό ερευνητικό του έργο καθηγητής Alessandro Benati, έδωσε διάλεξη στο New York College

Ο παγκοσμίου φήμης για το ερευνητικό του έργο Dr. Alessandro Benati Καθηγητής της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Διευθυντής της Εφαρμοσμένης Έρευνας στην Εκπαίδευση Γλωσσών (CAROLE) του University of Greenwich έδωσε διάλεξη με θέμα: ‘’Ο Ρόλος της Γραμματικής στην Εκμάθηση και Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας’’

19 November 2015

Μεξικάνικη μουσική βραδιά στο New York College

Ο πρόξενος της Πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα, κύριος Fernando Sandoval Flores, έδωσε στις 3 Νοεμβρίου 2015 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College με θέμα τις εμπορικές σχέσεις Ελλάδος-Μεξικού καθώς επίσης και την παρουσία του Μεξικού στην νεοσυσταθείσα (2012) οικονομική ένωση τεσσάρων Λατινοαμερικανικών κρατών εν ονόματι Pacific Alliance.

13 November 2015

Halloween στο New York College

To Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων του NYC διοργάνωσε διήμερη εκδήλωση για την Αμερικανική γιορτή του Halloween στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα στις 29 και 30 Οκτωβρίου. Οι φοιτητές χωρίστηκαν σε ομάδες για το παραδοσιακό σκάλισμα της κολοκύθας και μοίρασαν γλυκά. Ο Φοιτητικός Σύλλογος Ψυχολογίας  κέρασε τους νέους φοιτητές cupcakes και τους ενημέρωσε για τις δράσεις της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

02 November 2015

Διάλεξη με θέμα ‘‘Ενήλικη Θεωρία Δεσμού και Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία’’ από το New York College.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2015, ο κ. Δημήτρης Κατάκης -ψυχοθεραπευτής στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας «Κλίμακα»- παρουσίασε εκπαιδευτική διάλεξη στο New York College υπό τον τίτλο ‘‘Ενήλικη Θεωρία Δεσμού και Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία’’.

02 November 2015
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe