ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ο Πρόεδρος του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε.κ. Σίμος Αναστασόπουλος στο New York College.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο- Αμερικανικού  Εμπορικού Επιμελητηρίου,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε., κ. Σίμος Αναστασόπουλος έδωσε στις 8 Νοεμβρίου διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του New York College παρουσιάζοντας την εταιρεία Ν. Πετσιάβας Α.Ε και το Ελληνο - Αμερικανικό  Εμπορικό Επιμελητήριο.

29 November 2016

UNI-DAY 2015, ημερίδα για την ενημέρωση των μαθητών της περιοχής της Ξάνθης , της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η EESTEC Ξάνθης διοργάνωσε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου  στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το UNI-DAY 2016, μια ημερίδα για την ενημέρωση των μαθητών της περιοχής της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης για τις επιλογές τους για πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

28 November 2016

Professional Development Seminar στο NYC: «Δυναμικές Προοπτικές Ανάπτυξης για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ΟΛΘ ΑΕ»

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Θεσσαλονίκης διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για αποδοτικότερη  προσέγγιση και συνεργασία των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας.

24 November 2016

Επίσκεψη του πρέσβη της Ιορδανίας στο New York College

Ο πρέσβης της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κύριος Fawwaz Al - Eitan, έδωσε στις 18 Νοεμβρίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον Πρέσβη με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

23 November 2016

Διάλεξη Ψυχολογίας στο New York College: «Μιλώντας στα παιδιά στην δική τους γλώσσα»

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου το τμήμα Ψυχολογίας του New York College διοργάνωσε την πρώτη ομιλία του μηνιαίου κύκλου ομιλιών με Προσκεκλημένους Ομιλητές σε θέματα Ψυχολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Η πρώτη προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κα. Νεφέλη Κοσκινά, η οποία είναι Ψυχολόγος B.Sc, M.Sc (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). 

16 November 2016

Επίσκεψη του πρέσβη της Τσεχίας στο New York College

Η Αυτού Εξοχότης κύριος Jan Bondy Πρέσβης της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Ελλάδα έδωσε διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του New York College παρουσιάζοντας την χώρα του στις 7 Νοεμβρίου 2016. Η διάλεξη είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College δεδομένου ότι στην Τσεχία δραστηριοποιείται το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College.  

14 November 2016

Δελτίο τύπου New York College

Με την επιστημονική υποστήριξη της  Εταιρείας Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών, του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου, του Κέντρου Μελέτης Μεσογειακής – Μεσανατολικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, του Ινστιτούτου Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης και την επίσημη υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

03 November 2016

Επίσκεψη του πρέσβη της Σλοβακίας στο New York College

Ο πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κύριος Peter Michalko, έδωσε στις 31 Οκτωβρίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του σε συνδυασμό με την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέχει το τρέχον εξάμηνο η Σλοβακία. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον Πρέσβη με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

01 November 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe