ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το University of New York in Prague μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College ψηφίσθηκε μεταξύ των superbrands 2016

Στο University of New York in Prague απενεμήθη ο παγκοσμίου κύρους τίτλος ‘’Business Super brands 2016’’. Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται από ειδικούς σε φορείς που έχουν επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα δραστηριότητος τους.

15 June 2016

Εργαστήρι με θέμα τα Social Media και το Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις από το New York College Θεσσαλονίκης

Το New York College – Thessaloniki Campus και το Biscotto υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου πληθώρα κόσμου σε ένα workshop στο Biscotto Coffee στο Mediterranean Cosmos με θέμα τα Social Media και το Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις.

14 June 2016

Επίσκεψη της Προξένου των Φιλιππίνων στο New York College

Η πρόξενος των Φιλιππίνων στην Ελλάδα, κυρία Rosario Lemque, έδωσε στις 20 Μαΐου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρόξενο με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

08 June 2016

Δελτίο Τύπου Διημερίδα «Πόλεμος και Ειρήνη στην Πλανητική Εποχή»

Διημερίδα με θέμα «Πόλεμος και Ειρήνη στην Πλανητική Εποχή» έλαβε χώρα με εξαιρετική επιτυχία την Πέμπτη, 2 Ιουνίου και την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η διημερίδα διοργανώθηκε από το Κέντρο Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Μεσογειακής - μεσανατολικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College και το Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης, Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων.

07 June 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe