ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σπουδές Ψυχολογίας στο New York College


31 July 2018
Σπουδές Ψυχολογίας στο New York College

Το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College είναι ένα από τα μεγαλύτερα Τμήματα του Κολλεγίου. Μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μας με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New York - Empire State College, το Πανεπιστήμιο του Greenwich και πιο πρόσφατα το Πανεπιστήμιο του Bolton, οι φοιτητές μας απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου διεθνείς σπουδές από καθηγητές με ακαδημαϊκά προσόντα και διδακτική εμπειρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι φοιτητές μας μπορούν να επιλέξουν αμερικάνικο ή βρετανικό προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία και να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέσα από μια σειρά από μεταπτυχιακά προγράμματα που περιλαμβάνουν: MSc στην Ψυχολογία, MSc στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, MPhil και PhD στην Ψυχολογία.

Η μελέτη της Ψυχολογίας επιτρέπει στα άτομα, τις επιχειρήσεις και τις κοινότητες να ευημερήσουν και να καλλιεργήσουν τον εαυτόν τους, βελτιώνοντας τις εμπειρίες τους από την εργασία, τον ελεύθερο χρόνο και τις σχέσεις. Άλλωστε ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που επιλέγει κάποιος να σπουδάσει Ψυχολογία είναι για να αποκτήσει καλύτερη κατανόηση του εαυτού και των άλλων. Ο τομέας της Ψυχολογίες είναι συναρπαστικός και μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά επιλογών σταδιοδρομίας για τους πτυχιούχους μετά την αποφοίτησή τους.

Ένα πτυχίο ψυχολογίας είναι πολύ ελκυστικό για τους εργοδότες, γιατί συνδυάζει πολλές επιστήμες. Οι απόφοιτοι της Ψυχολογίας έχουν άριστες δεξιότητες επικοινωνίας καθώς διαθέτουν πολλές γνώσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων, το πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις και τη δυναμική των ομάδων. Αυτού του είδους η γνώση είναι κρίσιμη για σχεδόν όλες τις θέσεις εργασίας στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας με πτυχίο πανεπιστημίου στην Ψυχολογία, όπως η διοίκηση, οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ και οι ανθρώπινοι πόροι. Αν ο στόχος είναι η εργασία ως σύμβουλος ψυχικής υγείας ή ψυχολόγος απαιτούνται σπουδές σε επίπεδο Master. Σε όλα τα προγράμματα Ψυχολογίας του New York College οι φοιτητές εισάγονται στους βασικούς τομείς της ψυχολογίας και λαμβάνουν ισχυρή βάση στις μεθόδους ψυχολογικής έρευνας. Έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εθελοντική εργασία στο τελευταίο έτος σπουδών τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη ακαδημαϊκών, επαγγελματικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων απασχολησιμότητας.

Μέσω της σειράς ομιλιών και σεμιναρίων που οργανώνει το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College, κλινικοί, ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι, φοιτητές και το ευρύ κοινό έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν επίκαιρα θέματα ψυχολογίας όπως: Διατροφικές Διαταραχές, Εθισμός στο Διαδίκτυο, Ευαισθητοποίηση, Κοινωνική Ταυτότητα, και άλλα. Οι ομιλίες και τα σεμινάρια αυτά είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών που βοηθάει τους φοιτητές Ψυχολογίας και τους αποφοίτους να εξερευνήσουν επιλογές σταδιοδρομίας ενώ παράλληλα τους προσφέρει και μια εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνία: Antonia Svensson, PhD

Επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe