ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ημέρες καριέρας στο New York College

Το New York College διοργάνωσε για 25η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν στις 29 & 30 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 286.

31 March 2017

H ELANA SHOHAMY συναντά τους φοιτητές της Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας στο New York College

Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας του NEW YORK COLLEGE, και η συνεχίζει την ξεχωριστή παράδοση  πρόσκλησης διακεκριμένων ερευνητών, εκπαιδευτών εκπαιδευτικών και επαγγελματιών, όπως οι Stephen Krashen, Jeremy Harmer, Alessandro Benati, Parvaneh Tavankoli, και άλλοι,  χορηγώντας φέτος την επίσκεψη στην Ελλάδα μίας σπουδαίας ακαδημαϊκού, ερευνήτριας, και  ακτιβίστριας την Καθηγήτρια Έλενα Shohamy από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

27 March 2017

Ημερίδα με θέμα τις Ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις από το New York College και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας

Ημερίδα με θέμα: «Ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις: Παρελθόν - Παρόν και Μέλλον» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α την Τρίτη 14 Μαρτίου του 2017 το New York College και η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας.
16 March 2017

Νέες αποφάσεις για την αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων των αποφοίτων του New York College με τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων

Οι νέες αποφάσεις της ισοδυναμίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων των προπτυχιακών προγραμμάτων BSc Hons Computer Networking και BA Hons English Language & English Language Teaching του University of Greenwich με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών που απονέμονται από τα ελληνικά κρατικά πανεπιστήμια χωρίς επιπλέον εξετάσεις ή πρακτική άσκηση έχουν ήδη ανακοινωθεί στους αποφοίτους του New York College.

13 March 2017

Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας είναι γεγονός. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της νέας ομάδας του CS:GO. Το κλειστό PressConference έλαβε χώρα στα γραφεία του GameSpace.gr, στο Ρομάντζο.

08 March 2017
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe