ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κορονοϊός: τα διαγράμματα της αισιοδοξίας


16 April 2020
Νίκος Κατσαρός, Διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας & Βιοϊατρικής του New York College
Κορονοϊός: τα διαγράμματα της αισιοδοξίας

Γνωρίζω ότι πολλοί αναγνώστες έχουν μία απέχθεια για διαγράμματα, θα ζητούσα όμως να δείτε τα διαγράμματα που δείχνουν διαχρονικά τα κρούσματα σε διάφορες χώρες, πότε η καμπύλη γίνεται οριζόντια, που σημαίνει ότι τα κρούσματα δεν αυξάνονται και θα αρχίσει η σταδιακή μείωση των κρουσμάτων. Παρατηρείστε ότι η Κίνα που εμφάνισε κρούσματα ένα μήνα πριν από την Ελλάδα και η καμπύλη έχει οριζοντιωθεί χάρη στα μέτρα που πήρε,  και αναμένεται  στην Ελλάδα με τα ίδια μέτρα η καμπύλη να οριζοντιωθεί στο τέλος Απριλίου. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι η Ελλάδα συμβαδίζει με τον μέσο όρο των κρουσμάτων στην Ευρώπη, ενώ Αγγλία, ΗΠΑ και ο υπόλοιπος κόσμος εκτός Κίνας, υπολείπονται σημαντικά.

Τα διαγράμματα αυτά έγιναν από τον Διεθνή επιστημονικό Οργανισμό NANOTECHNOLOGY και στον σύνδεσμο: https://www.nanotexnology.com/index.php/nanotexnology,μπορεί ο αναγνώστης μπορεί να δει και τα διαγράμματα για Κορέα, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, κλπ.

Αυτά τα διαγράμματα δείχνουν επίσης ότι τον επόμενο  μήνα η Ελλάδα θα πρέπει να περιφρουρήσει ότι κέρδισε ,ο Κορονοϊός θα κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες και εισαγώμενα κρούσματα μπορεί να προκαλέσουν νέα έξαρση.

Ο Κορονοϊός επιλέγει τους ηλικιομένους έναντι των νεωτέρων,τους άνδρες έναντι των γυναικών,αυτούς με υποκείμενα νοσήματα έναντι των υγιών,τους καπνιστές έναντι των μη καπνιστών,αλλά δεν κάνει καμμία διάκριση ανάμεσα σε κράτη,έθνη,πλούσιους ή φτωχούς,χρώμα ή θρησκεία.

Σύμφωνα με τα παγκόσμια επιστημονικά δεδομένα ο Κορονοϊός δεν παρασκευάσθηκε ή διέφυγε από εργαστήριο βιοτεχνολογίας από την περιοχή Χουάν της Κίνας ή αλλού,αλλά προήλθε από φυσική επιλογή(από την φύση)από είδος υπάρχοντων κορονοειδών.Κακώς μεταδόθηκε ότι ο Μπίλ Γκεϊτς σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο αναγνώρισε ότι ο Κορονοϊός διέφυγε από εργαστήριο βιοτεχνολογίας στην Χουάν όπου έκαναν πειράματα με νυχτερίδες που συμβίωναν με κορονοϊούς.

Επανέρχομαι στα διαγράμματα αισιοδοξίας οπου με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο δείχνουν  ότι η κρίση θα ξεπερνιέται προσεκτικά και σταδιακά  από τον Μάϊο και τότε μαζί με τα φάρμακα που θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος Μαϊου θα χαλαρώσουν σημαντικά τα μέτρα και θα δούμε με αισιοδοξία το μέλλον.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe