ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Life with Covid-19

Ύστερα από αρκετές δεκαετίες η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με μια νέα απειλή γνωστή ως Covid-19. Η ασθένεια κορονοϊού είναι γνωστή ως οξεία αναπνευστική νόσος 2019-nCoV, την καθιστά μία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από τον  SARS-CoV-2 . Ο ιός  εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα στα τέλη του 2019 και σταδιακά εξαπλώθηκε παγκοσμίως.

Τα συμπτώματα του Covid-19 μετά την επαφή με τον ιό ξεκινάνε τις πρώτες 14 μέρες  όπου μπορεί να εμφανιστεί πυρετός , βήχας , δύσπνοια  ή μυϊκοί πόνοι . Συνήθως  οι ασθενείς που παρουσιάζουν επιδείνωση της υγείας τους , εμφανίζουν έντονη δύσπνοια ακόμα και λοίμωξη  στους πνεύμονες.

23 November 2020

Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

Συχνά στην τάξη μιλάμε για «μεταβιβάσιμες δεξιότητες» - μια ικανότητα χρησιμοποιείται μεν σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, αλλά είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και αλλού π.χ. οι παρουσιάσεις PowerPoint. Κατά τη διάρκεια της καριέρας σας στο κολέγιο, μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε και να πραγματοποιείτε καλές παρουσιάσεις στους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές σας. Αυτή είναι μια δεξιότητα που θα είναι πολύτιμη στην επαγγελματική σας καριέρα όταν πραγματοποιείτε  παρουσιάσεις σε συναδέλφους και πελάτες.

16 November 2020

Συναισθηματική πείνα

 

 Στη συναισθηματική διατροφή τρώμε για να καλύψουμε συναισθηματικές ανάγκες. Τα συναισθήματα μας είναι πολύ έντονα και εύκολα μπορούν να παρερμηνευθούν ως βιολογική πείνα. 

 

 

 

 

 

12 November 2020

7 μαθήματα ζωής που κερδίζεις στο πανεπιστήμιο

Αν και είναι περίεργη αλλά και απότομη η αλλαγή από φοιτητή σε απόφοιτο-εργαζόμενο, μόλις τελείωσα από το New York College και πιο συγκεκριμένα από το State University of New York- Empire State, κατάλαβα πόσο πολύ με ωφέλησε η όλη διαδικασία και πόσα έμαθα εντός και εκτός των αιθουσών.

05 November 2020
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe