ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Λαμπρή τελετή αποφοίτησης του University of New York in Prague (UNYP), θυγατρικού Ιδιωτικού Πανεπιστημίου του Ομίλου New York College στο Zofin Palace, με κεντρική ομιλήτρια την Dr. Lisa Vollendorf, νέα Πρόεδρο του State University of New York- ESU, η οποία απένειμε στον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της μακροπρόθεσμης συνεργασίας των δυο εκπαιδευτικών φορέων (UNYP και SUNY-ESU).

Στις 23 Ιουνίου 2023 το University of New York in Prague (UNYP) πραγματοποίησε την 20η Τελετή Αποφοίτησης στο κατάμεστο Palác Žofín στην Πράγα. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν δικαιωματικά οι απόφοιτοι από 40 χώρες, το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, καθώς και εξέχουσες ακαδημαϊκές προσωπικότητες,  εκπρόσωποι από την πολιτική ηγεσίας της Τσεχίας, πρεσβευτές και διπλωμάτες.

23 June 2023

Σημαντική συζήτηση στο NYC ATHENS CAMPUS του νυν Υπουργού Παιδείας και πρ. Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη για το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας, μετά από πρόσκληση των φοιτητών και καθηγητών του New York College

O Κυριάκος Πιερρακάκης, νυν Υπουργός Παιδείας και πρ. Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισκέφθηκε το New York College Αθήνας και σε μια ανοιχτή συζήτηση στον αίθριο χώρο του NYC Athens Campus, εξήγησε στους φοιτητές τις δυνατότητες των αλγορίθμων, μίλησε για το συνολικό έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού και πώς οι νέες τεχνολογίες συνετέλεσαν καθοριστικά στην ραγδαία πρόοδο της χώρας συμβαδίζοντας έτσι με τις απαιτήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. 
 
22 June 2023

Πάνω από 40 Αμερικανοί και Άγγλοι φοιτητές πέρασαν 2 εβδομάδες παρακολουθώντας μαθήματα στο downtown campus του New York College, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι φοιτητές του Tarleston State University των ΗΠΑ και του University of Bolton της Μεγ. Βρετανίας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καθηγητές και φοιτητές του Κολεγίου και να ανταλλάξουν απόψεις περί νέων τεχνολογιών και εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
13 June 2023

Μια πολυπολιτισμική ομάδα φοιτητών του New York College και του Summer School του συνεργαζόμενου κρατικού Πανεπιστημίου University of Bolton, U.K. πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στο γραφικό Ναύπλιο!

Οι συμμετέχοντες καλωσόρισαν το καλοκαίρι απολαμβάνοντας τους θησαυρούς του ελληνικού πολιτισμού, επισκέφθηκαν το Παλαμίδι, περιηγήθηκαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και δημιούργησαν όμορφες αναμνήσεις και νέες φιλίες!
 
 
12 June 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe