ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Κεντρικός Ομιλητής ο Sir Graham Brady, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» παρουσία του Βρετανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge σε Εκδήλωση του New York College και του University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας με θέμα: “Britain and Europe, Friends and Partners”

Εκδήλωση με θέμα: «Britain and Europe, Friends and Partners» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής την Τρίτη 11 Οκτωβρίου του 2022 από το New York College και το University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν υψηλές του ακαδημαϊκού και πολιτικού χώρου από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

12 October 2022

Το NYC Athens Campus φιλοξένησε το External Advisory board meeting του University of New York in Prague (UNYP)- θυγατρικού Ιδιωτικού Πανεπιστημίου του Ομίλου New York College παρουσία του Jan Fischer, τ. Πρωθυπουργού της Τσεχικής Δημοκρατίας και μέλος του Board of Trustees του UNYP.

Ο Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του New York College και του University of New York in Prague (UNYP) \ (κέντρο) συμμετείχε στη σύσκεψη, καλωσορίζοντας τα μέλη του συμβουλίου στο ιστορικό campus του New York College και εν συνεχεία παρέθεσε δείπνο στους συμμετέχοντες στο Μουσείο της Ακρόπολης, στη γειτονιά του NYC Athens Campus.
 
 
10 October 2022

Με σημαντικούς παράγοντες της ακαδημαϊκής κοινότητας και παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, αν. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κο Άγγελο Συρίγο, Ημερίδα του New York College για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 600 παρευρισκόμενων, ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, Τί σημαίνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες;».

07 October 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe