ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Διπλή κατάθεση στεφάνων από τους φοιτητές του NEW YORK COLLEGE στους ανδριάντες του Ι. Βαρβάκη στο Ζάππειο και του Ι. Καποδίστρια στον Εθνικό Κήπο, έναντι του NYC Athens Campus.

Στη φετεινή επέτειο της Παλιγγενεσίας, οι φοιτητές του New York College επέλεξαν να καταθέσουν στεφάνους στον ανδριάντα του Εθνικού Ευεργέτη  Ιωάννη Βαρβάκη στο Ζάππειο και στην προτομή του Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια στον Εθνικό Κήπο, στη «γειτονιά» του NYC Athens Campus.

25 March 2022

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του New York College αποχαιρετά τον Διονύση Μεντζενιώτη

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του New York College αποχαιρετά σήμερα τον Διονύση Μεντζενιώτη, ένα αγαπημένο μέλος της και βασικό συνοδοιπόρο στο ταξίδι της γνώσης από την έναρξη λειτουργίας του ομίλου, από τη θέση του Ακαδημαϊκού Πρύτανη μέχρι το 2015.

24 March 2022

Διαχείριση Κρίσεων και αντιμετώπιση απωλειών υγείας: Υπόθεση BATACLAN, Γαλλία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 ένα ακόμη webinar του New York College, με θέμα την «Διαχείριση Κρίσεων και αντιμετώπιση απωλειών υγείας» στο οποίο μελετήθηκε η περίπτωση της τρομοκρατικής επίθεσης στο θέατρο Bataclan στο Παρίσι την 23η Νοεμβρίου 2015.

22 March 2022

Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη το Διαδικτυακό Συνέδριο του New York College για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και της Οικονομίας στην Ελλάδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και της Οικονομίας στην Ελλάδα. Υπάρχει Success Story; Αν ναι, πως αυτό μπορεί να συνεχιστεί;». Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab του New York College και Χορηγό Επικοινωνίας το CNN Greece.

02 March 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe