ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Εκπαιδευτική συνεργασία του New York College με την NN Hellas στο Executive Leadership Program (Mini MBA)

Είναι μεγάλη τιμή για το New York College η εκπαιδευτική συνεργασία με την NN Hellas στο Executive Leadership Program (Mini MBA), ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ανακάλυψη νέων γνώσεων και εργαλείων, στην ενίσχυση σημαντικών δεξιοτήτων, στην προώθηση της καινοτομίας και πάνω απο όλα στην καλλιέργεια της αριστείας στην ηγεσία.
 
25 April 2024

Με κεντρική ομιλήτρια την Δρ. Corin Throsby του University of Cambridge, υπό την αιγίδα του Α/ΓΕΕΘΑ, η Επετειακή Εκδήλωση του New York College για τη διακοσιετηρίδα του Λόρδου Βύρωνα στην Παλαιά Βουλή, με ομιλίες του Προέδρου και Vice Chancellor του Πανεπιστημίου του Bolton- Greater Manchester, Professor G. E. Holmes και του Προέδρου και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC, Ηλία Φούτση.

Η Δρ. Corin Throsby, διακεκριμένη ακαδημαϊκός του University of Cambridge, με τη διδακτορική της διατριβή στο University of Oxford επικεντρωμένη στον Λόρδο Βύρωνα, συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση, με θέμα: “Byron, το Απαράμιλλο Φαινόμενο: Ο μεγάλος ποιητής που έγινε «πολιτικός και στρατιωτικός Αρχηγός»  στον Αγώνα της Παλιγγενεσίας”, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής, όπου λειτουργεί το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με εκθέματα του Λόρδου Βύρωνα.

22 April 2024

To New York College χορηγός στο 1o Συνέδριο Exercise is Medicine

To συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στις 6 & 7 Απριλίου του 2024.

09 April 2024

Ομάδα φοιτητών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College και του BSc (Hons) in Business Management του University of Bolton, επισκέφθηκαν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Intracom Defense!

Υπό την καθοδήγηση του Dr. Sterghios Topis, αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και Υπευθύνου Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τρέχουσα δυναμική του κλάδου των αμυντικών συστημάτων και να εξοικειωθούν με τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας.
 
 
 
 
 
09 April 2024

To New York College χορηγός στο 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με τίτλο: “Pharmadise: Leading healthcare intellgence”, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός στον φαρμακευτικό κλάδο!

Το συνέδριο λαμβάνει χώρα από τις 03 έως τις 05 Απρίλιου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με στόχο την ανάδειξη του ηγετικού ρόλου των στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς και την ανάλυση των σχετιζόμενων με τον χώρο της Υγείας δεξιοτήτων που θα απαιτηθούν στο μέλλον, αξιοποιώντας το -ntell-gence.

04 April 2024

Ομάδα φοιτητών των τμημάτων Βιοϊατρικής Επιστήμης και Διαιτολογίας/Διατροφολογίας του New York College Αθήνας και Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στο Λονδίνο και στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο, University of Greenwich

Την περασμένη εβδομάδα, φοιτητές των τμημάτων Βιοϊατρικής Επιστήμης και Διαιτολογίας/Διατροφολογίας του New York College Αθήνας και Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στο Λονδίνο. Τους φοιτητές συνόδευσαν οι αντίστοιχοι επικεφαλής των τμημάτων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας και Δρ. Ευγενία Παπαδάκη. 

03 April 2024

Ο κύκλος εργαστηρίων και δράσεων του New York College - Thessaloniki Campus για την άνοιξη 2024, άνοιξε με δύο εισηγήσεις του κ. Γιάννη Χαρχαντή Iδρυτή και Προέδρου της Κοινωνικής Επιχείρησης InfinityGreece και SALDO

Η πρώτη εισήγηση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Meet the Employer Day" όπου ο κύριος Χαρχαντής παρουσίασε το έργο και τη λειτουργία της Κοινωνικής Επιχείρησης Infinity Greece, εστιάζοντας στον τομέα ειδικότητάς του, το Marketing και ενημερώνοντας τους φοιτητές για τις ψηφιακές, media και επιχειρηματικές δεξιότητες που αναζητά η αγορά εργασίας σήμερα.

01 April 2024

Επίσκεψη φοιτητών της Σχολής Επιχειρήσεων του New York College στο Κέντρο Διαλογής Αττικής των ΕΛΤΑ.

Οι φοιτητές εξοικειώθηκαν με τη νέα ρομποτική και πλήρως ψηφιακή εγκατάσταση διαλογής αντικειμένων—ένα σύστημα που είναι το πρώτο της κατηγορίας του στην Ευρώπη για υπερ-υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ φοιτητές κατανόησαν τις πρακτικές διαχείρισης που αναβαθμίζουν τη διαλογή και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες.

01 April 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe