ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Εκπρόσωπος του Α/ΓΕΕΘΑ, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και ο Αρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας, με παρουσία του Ιδρυτή και Προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλία Φούτση, φοιτητών και καθηγητών του Κολλεγίου, εγκαινίασαν στο NYC Athens Campus το Lord Byron Room, 200 χρόνια από την ανακήρυξη του Λόρδου Βύρωνα ως Αρχηγού των Ελλήνων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College (NYC) με αφορμή τα 200 χρόνια από την ανακήρυξη του Λόρδου Βύρωνα ως πολιτικού και στρατιωτικού αρχηγού των εμπολέμων Ελλήνων (25η Ιανουαρίου 1824) κατά την εκστρατεία τους στην Ναύπακτο, αφιέρωσε την σημερινή ημέρα στον Λόρδο Βύρωνα ως συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων του NYC για τον 12ετή Αγώνα της Παλιγγενεσίας (1821-1833).

25 January 2024

Ο Guru του Self- Awareness YOGESH SARDA προσκεκλημένος του Τμήματος Ψυχολογίας του New York College

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το τμήμα Ψυχολογίας του New York College διοργάνωσε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο με ομιλητή τον διεθνούς κύρους Yogesh Sarda με θέμα "Αυτογνωσία για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία".
24 January 2024

Hands on experience from the Leaders of the Tour Operator Sector: επίσκεψη φοιτητών του New York College Αθήνας στην TUI Hellas

Ομάδα φοιτητών του School of Tourism & Hospitality και School of Business των προπτυχιακών προγραμμάτων του University of Bolton, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην TUI Hellas, τον μεγαλύτερο Tour Operator στην Ευρώπη, συνοδεία του κ. Ιωάννη Σταυρουλάκη, Ακαδημαϊκού Υπευθύνου και Συντονιστή των σχολών Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College Αθήνας.

17 January 2024

Workshop με θέμα: «Ηγεσία στις Πωλήσεις» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος με ομιλητή τον Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά, Πρύτανη New York College

Με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με το Sales Institute in Greece - Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στο OTE Academy το Workshop με θέμα: «Ηγεσία στις Πωλήσεις» με ομιλητή τον Καθηγητή και Συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά, Πρύτανη New York College, Iδρυτή και Διευθυντή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

17 January 2024

Φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Σχολής Πληροφορικής του NYC Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία, μέσω εργαστηρίων και εκπαιδευτικών επισκέψεων, να συνεργαστούν με επιτυχημένα στελέχη και να γνωρίσουν δια ζώσης κάποιες εκ των πλέον πρωτοπόρων εταιριών στην Ελλάδα!

Συνδέοντας τη θεωρία με την πράξη ή, πιο απλά, πώς οι σπουδές μπορούν να ενισχύσουν τις ήπιες δεξιότητες των φοιτητών από τα πρώτα ακαδημαϊκά «βήματά» τους!

04 January 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe