ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Σύμφωνα με την Guardian, τo UNIVERSITY OF BOLTON, που συνεργάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με το NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, συνεχίζει και κατ’ αυτό το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 την αλματώδη πορεία του στη διαβάθμιση Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2022 – rankings), το UNIVERSITY  OF  BOLTON διαβαθμίστηκε στη 12η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων όσον αφορά στο κριτήριο ικανοποίησης των σπουδαστών από το επίπεδο διδασκαλίας (satisfied with teachers) και επιπλέον,  όσον αναφορά στη γενική κατάταξη (Guardian score), αναβαθμίστηκε κατά 4 θέσεις, στην 46η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων για το 2021-2022.

30 September 2021

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE 2021 με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και εποπτεύοντα τον Επικεφαλής του Επιχειρησιακού Κέντρου Περιφέρειας Αττικής, εξέχοντες προσκεκλημένους και κύριο ομιλητή τον Δρ. Θεοκλή Ζαούτη- Καθηγητή Παιδιατρικής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, πραγματοποιήθηκε η 31η Τελετή Αποφοίτησης του New York College (NYC) την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους.

21 September 2021

Τελετή Αποφοίτησης του New York College με επίτιμο προσκεκλημένο και κύριο ομιλητή τον Θεοκλή Ζαούτη- MD, MSCE, Ph.D., Ομ. Καθηγητή Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο (ΕΓΣ) έναντι του NYC Athens Campus, θα πραγματοποιηθεί η 31η Τελετή Αποφοίτησης του New York College, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους, παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

16 September 2021

Ο Πρύτανης του New York College, Καθηγητής Δ. Μπουραντάς, στην εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ

Στη συνέντευξη, ο Καθηγητής Δ. Μπουραντάς, πρώην διευθυντής του Executive MBA και του MSc in Human Resources Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), ανέλυσε τις προοπτικές απασχόλησης στη σύγχρονη αγορά εργασίας καθώς και τα πλεονεκτήματα των αποφοίτων των ξένων πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται το New York College. 

11 September 2021

GREAT NEWS: Το UNIVERSITY OF GREENWICH, στην κορυφαία (#1) θέση στην αξιολόγηση Βρετανικών Πανεπιστημίων όσο αναφορά στις “μεταπτυχιακές προοπτικές” σύμφωνα με τους Times και Sunday Times στο Good University Guide 2021

Οι Times του Λονδίνου κατέταξαν το παγκοσμίως φημισμένο Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH, --που φοιτητές του σπουδάζουν στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα-- στην κορυφαία (#1) θέση για το κριτήριο “Graduate prospects”, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το Πανεπιστήμιο ως «Tο κορυφαίο σύγχρονο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για μεταπτυχιακές προοπτικές» (The top Modern London University for graduate prospects).

10 September 2021

Ανώτατη τιμητική διάκριση στο Αγγλικό Κοινοβούλιο από την MICHELLE DONELAN, Υπουργό Παιδείας της Βρετανίας για το UNIVERSITY OF BOLTON που συνεργάζεται και εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα από το NEW YORK COLLEGE

Η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας για τα Πανεπιστήμια Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων (House of Commons), αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ BOLTON» απαντώντας σε δήλωση του Βουλευτή της Βουλής των Κοινοτήτων Chris Green ότι «το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ BOLTON θέτει το πρότυπο». 

01 September 2021
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe