ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

O νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης.

O νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης στο εστιατόριο Zonar’s, κάτω από την Ακρόπολη, στη γειτονιά του NYC Athens Campus.
 
21 July 2022

A DUAL REAL DEGREE με Εθνική και Διεθνή Αναγνώριση: Aμερικανικό και Βρετανικό πτυχίο ταυτόχρονα- σε 4 χρόνια απο το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC και το πανεπιστήμιο του BOLTON, Αγγλία

Επισφραγίστηκε η συμφωνία για παροχή dual degrees με 4ετή φοίτηση στην Ελλάδα στο New York College, από το μεγαλύτερο κρατικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, το State University of New York – ESC και το University of Bolton, ένα από τα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγ. Βρετανίας!

18 July 2022

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE με Εξέχοντες Προσκεκλημένους και Κεντρικό Ομιλητή τον Κόμη του St. Andrews, Chancellor του University of Bolton

Με φόντο την Ακρόπολη και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του New York College, στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, την Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους, από Πρυτάνεις και Κοσμήτορες των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

11 July 2022

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης

Η Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στο Polis Convention Center, την Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022. Τα πτυχία Bachelor και Master, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

11 July 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe