ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αρμόδιου για τα Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, η Ημερίδα του New York College για την Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παρευρισκόμενων συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας. Αναβαθμίζοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη στις σύγχρονες επιχειρήσεις». Η ημερίδα είχε την υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

27 January 2023

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του New York College αποχαιρετά σήμερα τον Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη

Με βαθιά λύπη αλλά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης, πολύτιμος φίλος και Διευθυντής του Κέντρου Γεωπολιτικών Αναλύσεων του NEW YORK COLLEGE, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και π. Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
09 January 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe