ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

E- TRAVEL SUCCESS STORY


19 March 2021
Μάνος Παπυράκης, University of Bolton, U.K. Business Management major
E- TRAVEL SUCCESS STORY

Ένα ακόμη success story φοιτητή του New York College! O Μάνος Παπυράκης, φοιτητής της ειδικότητας Business Management του Bolton University, είναι συνιδρυτής του δικτύου DayTrip4U το οποίο έχει βραβευτεί ως το καλύτερο website παγκοσμίως για εκδρομές, από τα World Travel Awards. Αφορμή για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project υπήρξαν οι γνώσεις που έλαβε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του μαθήματος Project Management στο Κολλέγιο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε διοργανώνοντας εκδρομές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πλέον οι δραστηριότητές της έχουν επεκταθεί και αναπτυχθεί σε περισσότερες από 40 χώρες. Το DayTrip4U περιλαμβάνει B2B (business to business), αλλά και B2C (business to customers), Δραστηριότητες.

Αξιοσημείωτο είναι πως, παρά το ότι η Covid-19 έπληξε πολλές επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού, το DayTrip4U δεν σταμάτησε, ούτε έπαυσε τη λειτουργία του. Επιπλέον, στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους.

Βασικό εργαλείο της επιτυχίας του εγχειρήματος είναι η χρήση μεθόδων Digital Marketing, κατεύθυνση η οποία διδάσκεται στο New York College. Επιπλέον στόχος του Μάνου Παπυράκη είναι να εξειδικευθεί στον τομέα της Επιχειρηματικότητας.

Η περίοδος της πανδημίας είναι μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για νεοφυή σχήματα, ώστε να αναβαθμιστούν και να προσπεράσουν άλλες επιχειρήσεις που έχουν επικεντρωθεί στο να επιβιώσουν και όχι να στο να εξελιχθούν, ειδικά στον Διαδικτυακό Τουρισμό, έναν τομέα πολλά υποσχόμενο σε νεοεισερχόμενες εταιρείες.

Επιπρόσθετα, τα μαθήματα που παρακολούθησα στο New York College, αλλά και το υψηλό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο των διδασκόντων του, αποτελούν έναν έξυπνο και σύγχρονο τρόπο, ώστε να έρθει κανείς σε επαφή με την αγορά.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe