ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Σπουδές Ψυχολογίας στο New York College

Το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College είναι ένα από τα μεγαλύτερα Τμήματα του Κολλεγίου. Μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μας με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New York - Empire State College, το Πανεπιστήμιο του Greenwich και πιο πρόσφατα το Πανεπιστήμιο του Bolton, οι φοιτητές μας απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου διεθνείς σπουδές από καθηγητές με ακαδημαϊκά προσόντα και διδακτική εμπειρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι φοιτητές μας μπορούν να επιλέξουν αμερικάνικο ή βρετανικό προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία και να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέσα από μια σειρά από μεταπτυχιακά προγράμματα που περιλαμβάνουν: MSc στην Ψυχολογία, MSc στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, MPhil και PhD στην Ψυχολογία.

31 July 2018

Ποιος είναι ο ορισμός της λέξης «business»?

Αλήθεια ποιος είναι ο ορισμός της λέξης «business»? Για να απαντήσουμε σε αυτό, ακόμη και αν είμαστε σίγουροι για την απάντηση, η πρώτη κίνηση στις μέρες μας είναι…google translate! Παραχωρώντας λοιπόν τη θέση μας στη google, το αποτέλεσμα που λαμβάνουμε είναι η λέξη «επιχειρήσεις». Ωστόσο, διαβάζοντας λίγο παρακάτω παρατηρούμε διάφορες εναλλακτικές μεταφράσεις της ίδιας λέξης όπως: «δουλειά», «εργασία», «εμπόριο» κ.ά.  Πραγματικά, η λέξη business δεν είναι μονοσήμαντα ορισμένη, τόσο στην αγγλική γλώσσα όσο και στην ελληνική της μετάφραση. Κάτι τέτοιο αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα όταν μιλάμε για σπουδές σε business! 

23 July 2018

Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

Ο τομέας του  Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας αποτελεί βασικό τμήμα  μίας εταιρείας, καθώς είναι επιφορτισμένο με την αποτελεσματική προώθηση των υπηρεσιών της στο σωστό target group και στον κατάλληλο τόπο και χρόνο. Βασικό καθήκον των στελεχών Μάρκετινγκ είναι να χαράσσουν αποτελεσματικές στρατηγικές προκειμένου, αφενός να ικανοποιήσουν τις ανάγκες  και επιθυμίες του πελάτη και αφετέρου να συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης.  Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν τα στελέχη Μάρκετινγκ είναι:

20 July 2018

6 + 1 λόγοι για ανα επιλέξεις σπουδές Διοίκησης σε ένα διάσημο Βρετανικό Πανεπιστήμιο

Τα προσφερόμενα πτυχία από το University of Greenwich με κατεύθυνση την Διοίκηση Επιχειρήσεων έχουν ως στόχο να σας προετοιμάσουν για μια ισχυρή καριέρα στην ανάπτυξη και τη διαχείριση των επιχειρήσεων.

20 July 2018

WHAT IS CAPITALISM?

16 July 2018
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe