Ημερίδα με θέμα: Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Εμπειρία και Προοπτικές στην Ελλάδα του Σήμερα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επίσημη υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation και των AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) - CHAPTER ICARUS, λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει σε μια διαδραστική ημερίδα με τίτλο: «Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Εμπειρία και προοπτικές στην Ελλάδα του σήμερα»

H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα). Σας προσκαλούμε να γίνετε ο νέος ηγέτης που ξεχωρίζει μέσα από την ικανότητά του να ενισχύει και να αναπτύσσει την ομάδα του. Ποιοι είναι οι τρόποι με του οποίους μπορεί να επιτευχθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εντός και εκτός εθνικών συνόρων, η βιομηχανική ανταγωνιστικότητα, καθώς και η εθνική ανάπτυξη σε μία Ελλάδα που πλήττεται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης; Ποιος είναι ο ρόλος της Ηγεσίας στην επίτευξη αυτών των στόχων; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα πρόκειται να δοθούν από τους ιδιαιτέρως σημαντικούς Εισηγητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος ΣΕΒ

Δημήτριος Μπουραντάς, Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Αικατερίνη Πραματάρη, Αν. Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συντονισμός συζήτησης:

Δημήτρης Βεργαδος, Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας ΣΕΒ

Χαιρετισμό της Ημερίδας θα πραγματοποιήσουν οι: Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Βασίλης Κόκκαλης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βουλευτής Ν.Δ, π. Υπουργός και ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

* Οι συμμετέχοντες στην Εκδήλωση θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης 

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ