ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional)

Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional)


Το NEW YORK COLLEGE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών σας προσφέρουν το Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional), ένα Executive Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Συστημικός Αναλυτής με άδεια άσκησης επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων.

Το New York College, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) πραγματοποιούν το Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional), το οποίο ως Executive Program προσφέρει Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις και Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων. Το CSAP είναι πιστοποιημένο από το Δημόσιο (ΚΠ 328) και κατά ISO 9001. To CSAP επιπλέον ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες κατά το ISO 17024.

Για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109015172 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας (αριστερά).

 

 


Λεπτομέρειες
  • Οφέλη Στελέχους CSAP

  • Οφέλη CSAP για Επιχειρήσεις

  • Μόρια Δημοσίου

  • Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος

  • Ενδιαφέρον

Οφέλη Στελέχους CSAP

Οφέλη Στελέχους από το CSAP για Εργασία σε Επιχειρήσεις και σε Υπηρεσίες

Ενίσχυση Ευκαιριών Εργασίας και Προαγωγών: Η αγορά σήμερα αναζητεί Πιστοποιημένους επαγγελματίες. Οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται στελέχη με εφαρμόσιμες γνώσεις και ικανότητες για αύξηση της απόδοσης, της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας, της ανταγωνιστικότητας. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE σε κάνουν Πιστοποιημένο Επαγγελματία.

Αναβάθμιση Τυπικών Προσόντων: Η Πιστοποίηση από την ΕΕΣΜ αναβαθμίζει τα προσόντα του συμμετέχοντα. Η ΕΕΣΜ είναι αναγνωρισμένος φορέας διεθνούς κύρους και είναι τακτικό μέλος της International Federation for Systems Research (National Societies). Αυτή η πιστοποίηση καλύπτει το κενό μεταξύ των ακαδημαϊκών γνώσεων και των ρεαλιστικών αναγκών της αγοράς. Ξεχωρίζει τον κάτοχό του αποδεικνύοντας με την πιστοποίηση τα προσόντα τού βιογραφικού του. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE σε αναβαθμίζουν στην ανταγωνιστική αγορά.

Μοναδική Επαγγελματική Διαφοροποίηση: Το CSAP είναι διεθνώς το πρώτο επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου. Το CSAP δημιουργεί ανταγωνιστική επαγγελματική διαφοροποίηση με εφαρμοσμένες διεθνώς επιστημονικές μεθοδολογίες και καινοτόμες εφαρμογές της Επαγγελματικής Συστημικής. Προσφέρει τεχνογνωσία τελευταίας γενεάς, εύκολα αξιοποιήσιμη, ρεαλιστικά εφαρμόσιμη και αποδεδειγμένα αποτελεσματική. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Βελτίωση Επαγγελματικής Εικόνας: Το CSAP δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συμμετοχής σε εθνικά και διεθνή συνέδρια οργανισμών και φορέων διεθνούς κύρους με εκατοντάδες συμμετέχοντες από καινοτόμες εταιρείες και φορείς. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE αλλάζουν τη χωροθέτησή σου στην αγορά.

Ενίσχυση Επαγγελματικής Δικτύωσης: Το CSAP προσφέρει ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας με καταξιωμένα στελέχη, επαγγελματίες και πρωτοποριακές εταιρείες της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Η ΕΕΣΜ συνεργάζεται με δεκάδες μεγάλες Ελληνικές εταιρείες για τους υπό πιστοποίηση και για τους πιστοποιημένους επαγγελματίες του προγράμματος. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE διευρύνουν τις επαφές σου.

Αποδεδειγμένη Εφαρμοσμένη Εμπειρία: Το CSAP προσφέρει μοναδικές εμπειρίες από επιτυχημένα έργα γνωστών και πρωτοπόρων εταιρειών διεθνούς κύρους. Προωθεί ένα εκρηκτικό μίγμα γνώσεων, δεξιοτήτων, εργαλείων και τεχνικών με πρακτικές εμπειρίες, απαραίτητες για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προσωπικών και εταιρικών στόχων. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE αποδεδειγμένα προσφέρουν πρακτική εμπειρία.

Υποστήριξη στην Προετοιμασία για Πιστοποίηση κατά PMI: Το CSAP παρέχει δυνατότητα εκπαίδευσης και για τη συμμετοχή στην πιστοποίηση του Project Management Professional (PMP) κατά PMI. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE είναι πάντα μαζί σου.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στην Αγορά: Το CSAP με τα πολύ γνωστά επιστημονικά αντικείμενα της Συστημικής Σκέψης, της Συστημικής Δυναμικής, της Κυβερνητικής και της μοντελοποίησης και προσομοίωσης συστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες του προγράμματος να κάνουν τη διαφορά στην αγορά με τα επιστημονικά εργαλεία που διαθέτει. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE σου δίνουν εργαλεία να κάνεις τη διαφορά.

Μόρια Επιμόρφωσης και Κατάρτισης Δημοσίου: Το CSAP έχει πιστοποιηθεί από το Δημόσιο και παρέχει Μόρια Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στους εν ενεργεία Δημοσίους Υπαλλήλους, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, που επιτυχώς έχουν ολοκληρώσει όλα τα στάδια του CSAP Επαγγελματικού Προγράμματος. Τα μόρια αυτά μετρώνται επιπλέον τυχόν μορίων από τίτλους σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό δίπλωμα ή/και διδακτορικό) που τυχόν έχει ο υπάλληλος και δεν συμψηφίζονται. Το CSAP και το ΝEW YORK COLLEGE είναι σημαντικοί μοχλοί στη διοικητική σου εξέλιξη.

Για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109015172 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας (αριστερά).

Οφέλη CSAP για Επιχειρήσεις

Οφέλη από το CSAP για τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς

Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας: Τα πιστοποιημένα στελέχη αναπτύσσουν το εταιρικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την εφαρμογή εργαλείων επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων με χρήση των Συστημικών Μεθοδολογιών. Η επιχείρηση έχει στελέχη ικανά να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό της σύγχρονης αγοράς.

Αύξηση της Παραγωγικότητας: Τα πιστοποιημένα στελέχη της επιχείρησης διαθέτουν δεξιότητες, μεθοδολογίες και εργαλεία αποδοτικής διαχείρισης σύνθετων διεργασιών. Αυξάνουν την παραγωγικότητά της διασφαλίζοντας αλληλουχία και διαδοχή ενεργειών και λειτουργιών μειώνοντας το χρόνο, τα λάθη, τις απώλειες και τις απορρίψεις.

Ανάπτυξη των Στελεχών της: Το CSAP ενισχύει το επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο των στελεχών της επιχείρησης, που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της στο σημερινό ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Δημιουργία Σύγκλησης Απόψεων και Συνοχής Ομάδων της: Ο επαγγελματίας Συστημικός Αναλυτής είναι το διαμεσολαβητικό στέλεχος της επιχείρησης. Γνωρίζει να δημιουργεί γέφυρες επικοινωνίας και προϋποθέσεις σύγκλησης μεταξύ των άλλων στελεχών. Ο επαγγελματίας Συστημικός Αναλυτής με τις συστημικές μεθοδολογίες και πολυμεθοδολογίες συνθέτει την ολική εικόνα, συνδυάζει διαφορετικές οπτικές γωνίες και ανακαλύπτει κοινούς ορίζοντες αποτελεσματικής υλοποίησης και σε δυναμικά και βιώσιμα περιβάλλοντα. Έχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες να διακρίνει τα κοινά σημεία και συμφέροντα για την αποτελεσματική υλοποίηση των στόχων της επιχείρησης.

Αναβάθμιση των Γνώσεων και Δεξιοτήτων των Στελεχών: Το CSAP Επαγγελματικό Πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, ενισχύει το επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο των στελεχών της Επιχείρησης για την ανάδειξη του ηγετικού ρόλου, που είναι αναγκαίος στο πολυσχιδές και συνεχώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αύξηση της Αποδοτικότητας: Η διδασκαλία και οι εμπειρίες των πλέον σύγχρονων θεμάτων, μεθοδολογιών και εργαλείων της προσέγγισης των συστημάτων στο χώρο του e-Business και της διαχείρισης έργων, οδηγεί στη δημιουργία επίλεκτων στελεχών που διαθέτουν τη δυνατότητα αποδοτικής διαχείρισης σύνθετων διεργασιών, διασφαλίζοντας την αλληλουχία ή/και τη διαδοχή των ενεργειών και λειτουργιών καθώς και τον τρόπο εκτέλεσης αυτών.

Ενίσχυση της Αποτελεσματικότητας: Στόχος του CSAP Προγράμματος είναι να δημιουργεί στελέχη επιχειρήσεων, ικανά να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την πολυπλοκότητα και να ανταποκρίνονται στις πολυσχιδείς απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό που διέπει τις αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109015172 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας (αριστερά).

 

Μόρια Δημοσίου

Μόρια Δημοσίου Διοικητικής Εξέλιξης: Το CSAP Επαγγελματικό Πρόγραμμα με Πιστοποίηση αξιολογήθηκε με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το Δημόσιο και έχει επιπλέον πιστοποιηθεί από το Δημόσιο με κωδικό πιστοποίησης 328.

Με βάση την Πιστοποίηση του Δημοσίου, το CSAP παρέχει 50 Μόρια Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στους εν ενεργεία Δημοσίους Υπαλλήλους, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, που επιτυχώς έχουν ολοκληρώσει όλα τα στάδια του CSAP Επαγγελματικού Προγράμματος. Τα μόρια αυτά μετρούνται επιπλέον τυχόν μορίων από τίτλους σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό δίπλωμα ή/και διδακτορικό) που τυχόν έχει ο υπάλληλος και δεν συμψηφίζονται.

Επιπλέον Ευκαιρίες που προσφέρει η επιτυχής ολοκλήρωση της Μελέτης Πιστοποίησης που εντάσσεται στο δεύτερο στάδιο του CSAP Προγράμματος.

Διευκρινίζεται ότι οι εν ενεργεία Δημόσιοι Υπάλληλοι, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού που παρακολουθούν το CSAP Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιπέδου δύνανται να πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της Μελέτης Πιστοποίησης στην Υπηρεσία τους, την οποία παρουσιάζουν υποχρεωτικώς σε ένα από Εθνικά και Διεθνή Συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) και δύνανται να λάβουν από την Υπηρεσία τους, επιπλέον των 50 παραπάνω μορίων, 80 Μόρια κατόπιν σχετικής ειδικής απόφασης της Υπηρεσία τους. Τα μόρια αυτά διεκδικούνται από τον ίδιο τον υπάλληλο.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του CSAP, δίδεται η δυνατότητα στο CSAP Πρόγραμμα και στη διαδικασία ανάπτυξης της Μελέτης Πιστοποίησης, ένα μέλος της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του υπό πιστοποίηση Δημοσίου Υπαλλήλου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, να είναι ένας εκ των Προϊσταμένων του, ο οποίος θα παρακολουθεί τη δυνατότητα υλοποίησης της Μελέτης Πιστοποίησης στην Υπηρεσία του υπαλλήλου. Στην περίπτωση αυτή ο Προϊστάμενος δύναται να εισηγηθεί στην Υπηρεσία την ηθική αμοιβή του επαίνου του υπαλλήλου και ο υπάλληλος, μετά από σχετική απόφαση της Υπηρεσίας του, λαμβάνει από την Υπηρεσία του επιπλέον 70 Μόρια. Τα μόρια αυτά διεκδικούνται από τον ίδιο τον υπάλληλο.

Τα Μόρια Δημοσίου είναι σημαντικά και προσμετρούνται στην αξιολόγηση για την εξέλιξη των Δημοσίων Υπαλλήλων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού στην ιεραρχία με βάση το Σύστημα Επιλογής Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων ως ο Νόμος εκάστοτε ορίζει.

Video Conferencing για Live Παρακολούθηση Διαλέξεων του CSAP από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και της αλλοδαπής

Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος

Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων για τα Πιστοποιημένα Πρόσωπα του CSAP

Μετά τη  Συνεργασία που σύναψε το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΔΕΕ) με το CSAP Mastering Program του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΔΙΒΙΜ) καθώς και με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ):

  • Τα πιστοποιημένα πρόσωπα του CSAP Προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα αναγνωρίζονται επίσημα από το ΔΕΕ ως Επαγγελματίες Συστημικοί Αναλυτές και η ΕΕΣΜ ως εξωτερικός φορέας πιστοποίησης του CSAP θα συντηρεί το Μητρώο Πιστοποιημένων Προσώπων το οποίο θα μεταβιβάζει στο ΔΕΕ σε ετήσια βάση.

  • Το ΔΕΕ δύναται να εκδίδει το έγγραφο «Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Συστημικού Αναλυτή» στους απόφοιτους του CSAP Προγράμματος που είναι μέλη του ΔΕΕ για το χρονικό διάστημα διάρκειας της Πιστοποίησης που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την ΕΕΣΜ. Οι κατέχοντες τη σχετική άδεια δύνανται να υπογράφουν μελέτες που χρησιμοποιούν συστημικά εργαλεία (συστημικές μεθοδολογίες και σχετικό λογισμικό), επίσης μελέτες στις οποίες εντάσσεται η διαχείριση των έργων (project management) [σημαντικό μέρος του CSAP Προγράμματος], να συμμετέχουν σε έργα Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα που να απαιτείται η ύπαρξη Συστημικού Αναλυτή και να εξασκούν το επάγγελμα του Συμβούλου Επιχειρήσεων με Συστημικά Εργαλεία.

Ενδιαφέρον

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα αριστερά, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo CSAP Mastering Program με Πιστοποίηση και με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων 

Τo CSAP Πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε και ζωντανά από οποιαδήποτε μέρος ευρίσκεστε ακόμα και στην αλλοδαπή, μέσω του notebook, του ipad ή/και του smart phone σας.

Για την Αίτηση Εγγραφής και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109015172.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe