ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (Πιστοποίηση ΕΦΕΤ)

Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (Πιστοποίηση ΕΦΕΤ)


To ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK, τμήμα του ομίλου NEW YORK COLLEGE παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες ατομικής εξέλιξης και κατοχυρώνει τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες.

Διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και υποδομές ώστε να υλοποιεί επιτυχή Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (σεμινάρια ΕΦΕΤ), πάντα σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και τα οριζόμενα από τον ΕΦΕΤ (ΥΑ 14708/10-08-2007 και ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007).

Η συμμετοχή στα σεμινάρια θεμελιώνει τη βέλτιστη ποιότητα και ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών στον Καταναλωτή και εξασφαλίζει το ανάλογο όφελος στην Επιχείρηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Όλο το προσωπικό των επιχερήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη μεταφορά και την πώληση - διάθεση τροφίμων, νωπών ή τυποποιημένων.

Κατά την εγγραφή των εργαζομένων χορηγείται προσωρινή βεβαίωση εγγραφής στο σεμινάριο, ώστε να αποδεικύεται η πρόθεση συμμετοχής μέχρι τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης και την τελική πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ.


Λεπτομέρειες
  • Εκπαίδευση

  • Εξετάσεις

Εκπαίδευση

Το κάθε τμήμα εκπαίδευσης υλοποιείται σε 10 ώρες στις πιστοποιημένες αίθουσές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τμήματα εκπαίδευσης μπορούν να υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε δύο ημέρες (5 ώρες/ ημέρα).

Οι εισηγητές των τμημάτων ανήκουν υποχρεωτικά στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ.

Χορηγείται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη λήξη του σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, με προσωρινή ισχύ μέχρι την τελική εξέταση – πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ, ο οποίος εκδίδει την οριστική βεβαίωση.

Εξετάσεις

Αποκλειστικός αρμόδιος και υπεύθυνος για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων είναι ο ΕΦΕΤ, ο οποίος πραγματοποιεί και τη σχετική ενημέρωση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK, το διοικητικό-γραμματειακό και εκπαιδευτικό του Προσωπικό, είναι κοντά στους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις τροφίμων για την υπεύθυνη ενημέρωση και την ποιοτική τους εκπαίδευση.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδασμό με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας, διαμορφώνουν τη συνολική μας πρόταση για εξασφαλισμένη ποιότητα υπηρεσιών εστίασης και ασφαλείς καταναλωτές.

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK είναι εδώ για την πλήρη κάλυψη των απαιτητικών εκπαιδευτικών σας αναγκών!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM