ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες







Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Σύγχρονη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία

Σύγχρονη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία


Σκοπός

Μέσω του προγράμματος οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σε βάθος τις  θεραπευτικές δεξιότητες με βάση τις σύγχρονες προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης του σχεσιακού πίνακα (relational matrix), της θεωρίας της ανθρώπινης ανάπτυξης, καθώς και του τρόπου που αυτές αλληλεπιδρούν με την σύγχρονη ψυχοθεραπεία. Η διδακτέα ύλη καλύπτει διαφορετικά θεραπευτικά για την μεγιστοποίηση της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν παιχνίδια ρόλων κι άλλες ασκήσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση των φοιτητών με τις σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές. Έμφαση δίνεται στις διαδικασίες του αναστοχασμού και της αυτογνωσίας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τμημάτων ψυχολογίας που σκέφτονται να ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους στο χώρο της συμβουλευτικής ή της ψυχοθεραπείας. Απευθύνεται επίσης σε εργαζόμενους στο χώρο της ψυχικής υγείας, του life coaching ή του “mentoring”, της εκπαίδευσης, της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, της νοσηλευτικής, των κοινωνικών υπηρεσιών, της διοίκησης κτλ. Ουσιαστικά απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την περαιτέρω ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων και της αυτογνωσίας τους.


Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα

  • Προϋποθέσεις

Πρόγραμμα

Τα μαθήματα εκτείνονται σε 12 εβδομάδες διδασκαλίας. Το πρόγραμμα περιέχει εργαστήρια (workshops), που διεξάγονται ημέρα Σάββατο, και τρίωρα μαθήματα, που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένα απογεύματα Πέμπτης. Ο συνολικός αριθμός των διδακτικών ωρών είναι 60.

Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Ψυχολογίας ή συναφούς αντικειμένου ή να διανύουν το τελευταίο έτος των προπτυχιακών σπουδών τους.

Γλώσσα:
Ελληνική

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe