ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίεςΜε την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο στην Πληροφορική – Ανάπτυξη εφαρμογών, Κυβερνοασφάλεια, Ανάλυση Δεδομένων

Πτυχίο στην Πληροφορική – Ανάπτυξη εφαρμογών, Κυβερνοασφάλεια, Ανάλυση Δεδομένων


Στο New York College μπορείτε να σπουδάσετε Πληροφορική, να εξειδικευτείτε στην Ανάπτυξη Εφαρμογών, την Κυβερνοασφάλεια ή την Ανάλυση Δεδομένων και να γίνετε περιζήτητοι επαγγελματίες στον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο σε θέσεις εργασίας. Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία εκπαίδευση στον τομέα Πληροφορικής με εξειδικευμένες γνώσεις σε τρεις σύγχρονες κατευθύνσεις. Τα μαθήματα Ανάπτυξης Εφαρμογών ασχολούνται ειδικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για υπολογιστές, smartphones, διαδικτυακές διεπαφές και άλλες διεπαφές χρηστών. Τα μαθήματα της ειδικότητας Κυβερνοασφάλεια εξετάζουν το σχεδιασμό ασφαλών υπολογιστικών συστημάτων με έμφαση στην ασφαλή ανάπτυξη λογισμικού. Η εξειδίκευση της Ανάλυσης Δεδομένων προσφέρει στους φοιτητές μια βαθιά κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζουν τα σύγχρονα συστήματα βάσεων δεδομένων στη διαχείριση επιχειρηματικών πληροφοριών. Όλα τα μαθήματα εξοπλίζουν τους μαθητές με τις απαραίτητες δεξιότητες για να ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις του τομέα καθώς η βιομηχανία ηλεκτρονικών υπολογιστών αναμένεται να εξελίσσεται καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους και να τους προετοιμάζει για μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή/και για μεταπτυχιακές σπουδές.

Quick info

Διάρκεια: Τέσσερα χρόνια

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά

Ακαδημαϊκά Εξάμηνα: Δύο

Εξεταστική περίοδος: Ιανουάριος, Μάιος

Certifications:

Από το πρόγραμμα καλύπτεται η ύλη για το part1 του CISCO CCNA και η ύλη για το Red Hat Certified Systems Administrator (RHCSA).

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Απολυτήριο Λυκείου

Αγγλική Γλώσσα Επιπέδου IELTS 5.0 ή αντίστοιχο


Λεπτομέρειες
 • Καθηγητές

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

Καθηγητές

Γιώργος Προκοπάκης

Ο κ. Προκοπάκης σπούδασε Computer Science στο US Naval Postgraduate School στο Monterey, CA. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Υπηρέτησε σε μονάδες Πυροβολικού και στη συνέχεια μετατάχθηκε στο Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής Εργάστηκε σε συστήματα Διοικήσεως και Ελέγχου (C4I) και σε Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας (HIS). Δίδαξε αντικείμενα προγραμματισμού στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΓΕΣ έως το 2010 και από το 2001 στο New York College.

Ενδιαφέροντα: Γλώσσες Προγραμματισμού, Αλγόριθμοι, Τεχνολογίες Διαδικτύου, και Βάσεις Δεδομένων.

Δρ. Γεώργιος Παπαμιχαήλ

Ο Δρ. Παπαμιχαήλ (CCDP, CCNP, CCNA Sec, CCAI, Microsoft Specialist) έχει λάβει το διδακτορικό του στη λήψη αποφάσεων από ομάδες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

Εργάζεται ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Συντονισμού του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και τα ενδιαφέροντα του επικεντρώνονται στα: Group Decision making and negotiations, Clustering applications, Management Information Systems and Business Strategy and Innovation in Public Administration. 

Τα τελευταία 20 χρόνια έχει εργαστεί ως εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως έμπειρος ερευνητής στο εργαστήριο eltrun (the e-Business Center) του ιδίου Πανεπιστημίου, ως Συνεργαζόμενο Επιστημονικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καθώς και ως σύμβουλος για το Υπουργείο Ανάπτυξης και αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι ο βασικός Καθηγητής για τεχνολογίες Cisco στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης ενώ έχει λάβει βραβεία διδασκαλίας από την εταιρεία Cisco (Instructor Excellence 2012-2018), το New York College (2010) καθώς και από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2005).

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 40 εργασίες σε γνωστά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια όπως είναι το European Journal, το Journal of Decision Systems και το Computer Journal. (Link to full profile: linkedin.com/in/papamichailgeorge)

Δρ. Andrew Salisbury

Ο Δρ. Salisbury (FHEA BEng HONS PhD IEEE), μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού τίτλου σπουδών του  με άριστα από το Πανεπιστήμιο Lancaster της Αγγλίας και του PGCE, του προτάθηκε να εκπονήσει ένα άνευ όρων Διδακτορικό Δίπλωμα το οποίο ανέλαβε το έτος 2000. Το διδακτορικό του ήταν βασισμένο σε έναν επαναστατικό, ηλεκτρονικό, μηχανογραφημένο σύστημα σε συνεργασία με τη Siemens Ltd. Κατά τη διδακτορική του διατριβή ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας το έργο του σε μέρη όπως η Σιγκαπούρη, η Αμερική και η Μαλαισία. Ο Andrew έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία για την παρουσίαση του έργου του. Δύο από τα κορυφαία βραβεία που απέσπασε ήταν του  Νεότερου Μηχανικού στη Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο και αυτό του Κορυφαίου Παρουσιαστή από το IEEE (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου με τη Siemens, ο Andrew ακολούθησε τα όνειρά του να ζήσει σε ένα μεσογειακό κλίμα και σύντομα βρέθηκε στην Ελλάδα. Πρόσφατα, ο Andrew πήρε την υποτροφία του (FHEA) πάνω στη διδασκαλία και μάθηση στο Πανεπιστήμιο του Sheffield. Στο New York College διδάσκει Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών εδώ και πολλά χρόνια.

Παναγιώτης Φιαμπόλης

Ο κ. Φιαμπόλης έχει 28 ετή εμπειρία στην Έρευνα και Ανάπτυξη λογισμικού σαν Μηχανικός Λογισμικού, 15 από τα οποία στον τομέα του Στρατού Ξηράς από όπου και αποστρατεύτηκε σαν Συνταγματάρχης και Διευθυντής C3I συστημάτων και 13 έτη στην PeopleCert σαν Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης λογισμικού και πρόσφατα υπεύθυνος της ΙΤ υποδομής στο Microsoft Cloud και αναπληρωτής CTO. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Naval Postgraduate School των ΗΠΑ (1999), απόφοιτος της Σχολής Πολέμου (2002), απόφοιτος του διατμηματικού τμήματος του Centre D’ Etudes Diplomatiques et Strategiques (CEDES) και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στις Στρατηγικές και Διεθνείς Σπουδές (2005). Είναι πιστοποιημένος σαν Cyber Resilience Practitioner, PRINCE2 Practitioner, IT Governance COBIT5 and DevOps Leadership. Διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο εδώ και 20 έτη.

Κυβέλη Κωνσταντίνα Διαρεμέ (Υποψήφια Διδάκτωρ)

Η κα. Διαρεμέ ολοκληρώνει το διδακτορικό της στην Πληροφορική, ειδικότερα στα Διαδικτυακά Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα, στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α). Η έρευνά της, αποτελέσματα της οποίας έχουν παρουσιασθεί σε διεθνή συνέδρια και δημοσιευθεί σε επιστημονικά βιβλία με κριτές, επικεντρώνεται στην πρόταση νέων εξελικτικών αλγορίθμων για την προσωποποίηση διαδρομών θεματικού τουρισμού (αγροτουρισμού) καθώς και στη διαχείριση χωρικών μεγαδεδομένων. Είναι διπλωματούχος του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γ.Π.Α. και κατέχει δύο Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης (Μ.Sc.) ένα στη Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη και ένα στην Γεωπληροφορική.

H Κυβέλη έχει, μεταξύ άλλων, συμμετάσχει στη υποβολή και υλοποίηση  συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Η2020, ΕNPI CBC MED, ΕΝΙ CBC MED) και προγραμμάτων ΕΣΠΑ με κύριο αντικείμενο την καινοτομία στον χώρο της Πληροφορικής και έχει εργαστεί ως ειδική σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας. Έχει πολύχρονη εμπειρία στις ψηφιακές τεχνολογίες υποστήριξης της μάθησης και της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδεύσεις διδακτικού προσωπικού στη χρήση πλατφορμών σύγχρονης και ασύγχρονης μάθησης καθώς και στο πρόγραμμα των Ελληνικών Ανοικτών Μαθημάτων (ΕΣΠΑ 2007-2013), πρόγραμμα αφιερωμένο στην προσαρμογή των μαθημάτων που διδάσκονται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ στο ψηφιακό περιβάλλον.

Διδάσκει Προγραμματισμό, Γεωπληροφορική και μαθήματα σχετικά με την Θεωρία των Υπολογιστών από το 2015.

Θωμάς Καρανίκας

Ο κ. Καρανίκας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Αυτοματισμού του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία απέκτησε Mεταπτυχιακό τίτλο Eιδίκευσης στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Cisco και ασχολείται ενεργά με σεμινάρια Cisco Routing & Switching  - Security - Collaboration, Microsoft Server καθώς και με πληροφοριακά συστήματα  SAP και SoftOne. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια σε εταιρίες πληροφορικής ως διαχειριστής δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων. Το 2013 ασχολήθηκε με την μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και από το 2017 είναι καθηγητής και  διαχειριστής δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων στο New York College, Thessaloniki Campus.

Δρ. Πολυξένη Βουρνά

Δρ. Πολυξένη (MSc,PhD) είναι Διδάκτωρ Μηχανικός, ενεργή ερευνήτρια στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, Φασματοσκοπίας και έμπειρη ακαδημαϊκός στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της μηχανικής δικτύων Η/Υ. Έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα Συστήματα Επικοινωνίας Δεδομένων από το Πανεπιστήμιο Brunel (UK) και Διδακτορικό Δίπλωμα Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Διετέλεσε επίσης καθηγήτρια στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας, για τέσσερα χρόνια, στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του σχεδιασμού ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. H Πολυξένη, επίσης, μιλάει αγγλικά, γερμανικά τούρκικα και γαλλικά.  Έχει δημοσιεύσει δέκα ερευνητικές εργασίες και δέκα ερευνητικές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια. Είναι λέκτορας της τεχνολογίας ασύρματων δεδομένων.

Δημήτρης Πισσανίδης

Ο Συνταγματάρχης (πληροφορικής) Δημήτριος Πισσανίδης υπηρετεί στη Διεύθυνση Πληροφορικής ως υπεύθυνος για την ασφάλεια πληροφοριών στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας. Έχει πτυχίο από την Ελληνική Στρατιωτική Ακαδημία (Τάξη: 1994) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc), από το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο (ΕΜΠ) στο τμήμα Μηχανικής & Οικονομικών Συστημάτων (MBA) με κατεύθυνση τη Διαχείριση Τεχνολογικών Συστημάτων. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πληροφορική το 2001 και διετέλεσε: Αναλυτής - Προγραμματιστής υπολογιστών στο C4ISR του Ελληνικού Στρατού, διαχειριστής του δικτυακού τόπου του Γενικού Επιτελείου του Ελληνικού Στρατού (www.army.gr), διαχειριστής δικτύου (Επικοινωνίες & Ασφάλεια Δικτύου), υπεύθυνος ασφάλειας πληροφοριών, Τμηματάρχης στο τμήμα Κυβερνοάμυνας του Κυπριακού Στρατού.

Διαθέτει διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις στη διαχείριση έργων και την ασφάλεια πληροφοριών (CISSP, PRINCE2, ISO 27001 Lead Auditor). Είναι ειδικευμένος στην Κυβερνοάμυνα με τη χρήση εργαλείων του KALI Linux. Eπίσης, έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας που ειδικεύεται σε θέματα Πολιτικής Άμυνας και Εθνικής Στρατηγικής

Δρ. Αναστάσιος Λιαπάκης

Ο Δρ. Λιαπάκης σπούδασε Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση το Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ από το ίδιο Πανεπιστήμιο και ακολούθως το Διδακτορικό του στη Πληροφορική με κατεύθυνση την Ανάλυση και Διαχείριση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου. Η Διδακτορική του Έρευνα έλαβε Υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις Δομές Δεδομένων, στην Ανάλυση Μεγάλου Όγκου Δεδομένων, στην Μηχανική της Γνώσης, στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, στις τεχνικές Μηχανικής Μάθησης, στην Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας και στην Ανάλυση Συναισθήματος σε προβλήματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Οικονομικά και το Μάρκετινγκ.

Έχει αξιόλογο συγγραφικό έργο σε Εθνικά/Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά/Συνέδρια με κριτές και η δημοσιευμένη του έρευνα έχει λάβει σημαντικό αριθμό διεθνών ετεροαναφορών. Διετέλεσε μέλος ερευνητικής ομάδας σε τρία μεγάλα ερευνητικά έργα στον τομέα της Πληροφορικής, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τελευταία 4 έτη, παράλληλα με τις ερευνητικές του δραστηριότητες, διδάσκει μαθήματα Πληροφορικής και Προγραμματισμού καθώς και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Φλώρα Σίμου

Η κα. Σίμου αποφοίτησε από την Πολυτεχνική σχολή "Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών συστημάτων" με διπλωματική εργασία στον τομέα της ασφάλειας και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον τομέα των δικτύων με διπλωματική εργασία σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος". Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό αντικείμενο την τεχνοοικονομική ανάλυση και δημιουργία "ΙοΤ" εφαρμογών.   Έχει εργαστεί σαν συντονίστρια διασφάλισης ποιότητας σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία σε έργα του Ομίλου Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το 2016 μαθήματα Πληροφορικής όπως "Network Management", " Logic Design" , "Electronics" , "Software Testing Processes" και "Enterprise Systems Development".

Πένυ Βλάγκος
Η κα. Βλάγκος εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Loyola του Σικάγου, με αντικείμενο τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Αφότου εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, το 1994, εργάστηκε για μια πολυεθνική εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού. Η Πένυ διδάσκει μαθήματα διοίκησης για το κολλέγιο της Νέας Υόρκης από το 1999, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ως εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Leadership για την Dale Carnegie, είχε την ευκαιρία να διοργανώσει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ελλάδα. Το τελευταίο έτος, διδάσκει επίσης ένα εξ’ αποστάσεως μάθημα στο Λίβανο μέσω του Κέντρου εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Empire State College. Έχοντας τη δυνατότητα να οικοδομήσει σχέσεις με τους μαθητές της, είναι σε επαφή όχι μόνο με τους σημερινούς φοιτητές αλλά και με τους αποφοίτους.

Νένα Γκόρου 

Η κα. Γκόρου (BSc, MSc)  είναι καθηγήτρια Μαθηματικών και επικεφαλής φοιτητικών συμβούλων στο New York College. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Διετέλεσε καθηγήτρια Μαθηματικών Υψηλού Επιπέδου επί έντεκα χρόνια στην Σχολή Ικάρων της Πολεμικής Αεροπορίας και στην Τεχνική Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας. Έχει, επίσης, πραγματοποιήσει επτά σεμινάρια και εργαστήρια για Πανεπιστήμια και μαθηματικές κοινότητες. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ερευνητικές εργασίες για τα μαθηματικά και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της Ένωσης Ελλήνων Μαθηματικών.

Έλενα Μπαλτζόγλου 

Η κα. Μπαλτζόγλου (BSc, MSc) είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και έχει πιστοποιηθεί ως Καθηγήτρια Μαθηματικών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη διαχείριση της ναυτικής μηχανικής από το Πανεπιστήμιο του Greenwich μέσω συνεργασίας με το New York College. Έχει διδάξει μαθηματικά για έξι χρόνια, δύο εκ των οποίων σε διαφορετικά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από το κολλέγιο της Νέας Υόρκης. Μέχρι και σήμερα εργάζεται σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία σε θέση business analyst στον τομέα τόσο των πλοίων όσο και των αυτοκινήτων.  Τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη βιοστατιστική, την Ανάλυση Δεδομένων με την γλώσσα προγραμματισμού R και τα Μαθηματικά με τη χρήση Python.

Επίπεδο 3

 • Εισαγωγή στις σπουδές Πτυχίου Ι
 • Εισαγωγή στις σπουδές Πτυχίου ΙΙ
 • Θεμελιώδεις Αρχές Προγραμματισμού
 • Λογική Ανάλυση και Επίλυση Προβλημάτων
 • Δίκτυα και Τεχνολογία Η/Υ
 • Εισαγωγή στις Τεχνολογίες Ψηφιακής Διασκέδασης

 

Επίπεδο 4

 • Βασικές Αρχές Συστημάτων Linux
 • Εισαγωγή στην Δικτύωση Υπολογιστών
 • Βασικές Αρχές Ασφάλειας
 • Εισαγωγή στην Ανάπτυξη Λογισμικού
 • Σχεδιασμός Βάσεων Δεδομένων
 • Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός

   

 

Επίπεδο 5

Μαθήματα Κορμού

 • Ασφάλεια Πληροφορικής
 • Ανάπτυξη Συστημάτων με Ευέλικτες (Agile) Μεθόδους
 • Δομές Δεδομένων και Αλγόριθμοι

Ανάπτυξη Εφαρμογών

 • Διαδικασίες Ελέγχου Ορθότητας Λογισμικού
 • Ανάπτυξη Διεπαφών
 • Διαμόρφωση & Διαχείριση Εφαρμογών Διακομιστή

Κυβερνοασφάλεια

 • Εταιρική Υποδομή
 • Προηγμένα Συστήματα Linux
 • Διαμόρφωση & Διαχείριση Εφαρμογών Διακομιστή

Ανάλυση Δεδομένων

 • Ανάπτυξη Εφαρμογών Βάσεων Δεδομένων
 • Ανάλυση και Μοντελοποίηση Δεδομένων
 • Διαδικασίες Ελέγχου Ορθότητας Λογισμικού

 

Επίπεδο 6

Μαθήματα Κορμού

 • Πτυχιακή Εργασία

Ανάπτυξη Εφαρμογών

 • Ανάπτυξη Εταιρικών Συστημάτων
 • Ανάπτυξη Ασφαλών Εφαρμογών
 • Εφαρμοσμένο Project

Κυβερνασφάλεια

 • Ανάλυση Σύγχρονων Προβλημάτων
 • Ηθικό Χάκινγκ και Κυβερνοεγκλήματα
 • Ασφάλεια Cloud και Τοπικών Δικτύων

Ανάλυση Δεδομένων

 • Εφαρμοσμένο Project
 • Ανάπτυξη Εταιρικών Συστημάτων
 • Προηγμένες Βάσεις Δεδομένων

Η βιομηχανία πληροφορικής είναι ένας σημαντικός εργοδότης παγκοσμίως. Οι ευκαιρίες είναι ποικίλες και κυμαίνονται από την παραγωγή λογισμικού, τη δικτύωση και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έως την ανάλυση μεγάλων δεδομένων και τα αυτόνομα συστήματα και την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ακόμη και σε θέσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στον τομέα της επαγγελματικής επιμόρφωσης. Ως απόφοιτοι του τμήματος μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Ο αριθμός ευκαιριών αυξάνεται και οι εργοδότες αναζητούν πτυχιούχους με επαγγελματική πείρα σε πραγματικό χρόνο και δεξιότητες πληροφορικής βασισμένες στη μάθηση, όπου οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Bolton έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Συνδυάζει τεχνικές γνώσεις με διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες
 • Δίνει έμφαση στην πρακτική, προετοιμάζει τους σπουδαστές για τον τομέα της Τεχνολογίας της Πληροφορίας
 • Ευέλικτο πρόγραμμα ιδανικό για σπουδαστές που εργάζονται
 • Ποικιλία μαθημάτων που δίνει εύρος επαγγελματικών επιλογών
 • Διδακτικό προσωπικό με άριστη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe